luni, iulie 22, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieA treia ediție a Campaniei "Împădurim Maramureşul" a avut loc astăzi la...

A treia ediție a Campaniei „Împădurim Maramureşul” a avut loc astăzi la Ocolul Silvic Târgu Lăpuş

A treia ediție a Campaniei „Împădurim Maramureşul” a avut loc astăzi la Ocolul Silvic Târgu Lăpuş

Astăzi, în Pasul Rotunda, între Cavnic şi Băiuţ, zeci de angajați din cadrul Consiliului Judeţean şi a instituțiilor din subordine impreună cu lonel Bogdan, preşedintele administrației județene, au plantat aproximativ 4200 de puieți de brad, molid şi frasin, pe o suprafaţă de 3,3 hectare.

Consiliul Județean Maramures organizează în fiecare an această campanie de plantare puieti, pentru a creşte suprafețele împădurite de la nivelul județului.

Acțiunea de împădurire pe care o organizăm deja pentru al treilea an consecutiv vizează creşterea suprafetelor împădurite de la nivelul județului nostru, în paralel cu tragerea unui semnal pentru ca toti cetățenii să fie mai responsabili cu mediul înconjurător şi să păstreze curățenia atunci când petrec timp în natură. Numai aşa putem avea un Maramureş curat și verde”, a transmis lonel Bogdan.

Pe această suprafaţă a fost o pădure de aproximativ 30 de ani, care în urma unei furtuni puternice din 2017 a fost doborâtă. Anul trecut, aici au fost plantați puieți, iar astăzi echipa Consiliului Județean a realizat o lucrare de completări a puieților care s-au uscat, pentru a asigura astfel regenerarea în totalitate a suprafeţei.

Multumesc colegilor care au răspuns afirmativ invitației mele și au fost azi prezenţi la acțiunea de plantare. Sunteți un exemplu! Mulțumesc reprezentanților Romsilva – Direcția Silvică Maramureş şi Ocolului Silvic Târgu Lăpuş pentru sprijinul și buna colaborare pe care o avem la fiecare campanie organizată în parteneriat”, a fost mesajul preşedintelui Consiliului Judeţean Maramureş, Ionel Bogdan, la finalul acțiunii de astăzi.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente