luni, iulie 22, 2024
No menu items!
AcasăSportAcademica Recea – Avântul Bârsana Finala Ligii a-IV-a

Academica Recea – Avântul Bârsana Finala Ligii a-IV-a

Academica Recea – Avântul Bârsana Finala Ligii a-IV-a

Stadionul Viorel Mateianu din Municipiul Baia Mare va găzduit duminică 11 iunie începând cu ora 17.00 Finala Ligii a-IV-a la fotbal, finală în care se vor înfrunta campioana seriei sud, C.S.Academica Recea și A.C.S.Avântul Bârsana campioana seriei nord.

Clubul Sportiv Academica Recea, formație antrenată de fostul internațional Romulus Buia cel poreclit “Figo din Banat”, a încheiat această stagiune cu o serie de 21 de victorii și doar o singură înfrângere, în deplasare în runda a treia 0-1 la A.C.S.Gloria Tăuții Măgherăuș. La finalul sezonului regulat Academica Recea s-a încununat cu o zestre de 63 de puncte și un ecart de 9 puncte față de principala urmăritoare A.C.S.Gloria Tăuții Măgherăuș, și un golaveraj de invidiat, 119 goluri marcate și doar 4 primite.

De partea cealaltă A.C.S.Avântul Bârsana, cea care în urmă cu exact zece ani elimina din Cupa României, două divizionare B, Olimpia Satu Mare și Gloria Bistrița, fiind eliminată în 16-imi de Steaua București, a încheiat actuala stagiune de campionat pe prima poziție a seriei nord, având o suită de 13 victorii 1 egal și 2 înfrângeri și un golaveraj de 63 de goluri marcate și 21 primite. Cu 40 de puncte acumulate la final de sezon față de cele 36 ale principalei urmăritoare Clubul Sportiv Zorile Moisei, formația aflată la o distanță de 64 de km va încerca să își adjudece această finală, campioana Maramureșului urmând să barajul de promovare în Liga a-III-a cu Clubul Sportiv Minerul Rodna, campioana județului Bistrița Năsăud, meciul tur în Maramureș pe 17 iunie ora 18.00 iar returul în deplasare pe 24 iunie ora 17.30. Finala dintre Clubul Sportiv Academica Recea și A.C.S.Avântul Bârsana va fi oficiată la centru de arbitrul divizionar B Cristian Codrea secondat la cele două tușe de un alt divizionar B Radu Despa respectiv Cristian Mureșan arbitru de Liga a-III-a. Observator din partea Asociației Județene de Fotbal Maramureș este Zoltan Szekely, fost arbitru internațional purtător al ecusonului F.I.F.A. actualmente observator în SuperLiga de Fotbal.

În deschiderea Finalei Ligii a-IV-a duminică de la ora 15.00 se va juca Finala Under 15 Elite dintre A.C.S.Gloria Tăuții Măgherăuș și Clubul Sportiv Minaur Baia Mare, meciurile fiind urmate de festivitățile de premiere oficiate de cei din conducerea Asociației Județene de Fotbal Maramureș, cei care vor recompensa finalistele cu medalii, cupe și diplome.

Articolul precedent
Articolul următor
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente