luni, iulie 22, 2024
No menu items!
AcasăSportACS Fotbal Feminin Baia Mare încheie sezonul cu o victorie categorică și...

ACS Fotbal Feminin Baia Mare încheie sezonul cu o victorie categorică și se clasează pe locul 5 în Liga 2

Într-un meci de neuitat disputat pe Stadionul Viorel Mateianu (Baia Mare), ACS Fotbal Feminin Baia Mare a dominat de la început până la sfârşit şi a învins cu scorul de 5-0 echipa ACS United Bihor în ultima etapă a Campionatului Național de Fotbal Feminin Liga 2. Meciul a fost arbitrat de o brigadă din județul Sălaj, având-o la centru pe Szabo Kristina din Crișeni.

În prima repriză, jucătoarele din Baia Mare au deschis scorul prin Andreea Gulin în minutul 16, iar Georgiana Marița a majorat avantajul echipei în minutul 30.

În partea a doua a meciului, scorul a luat proporţii odată cu golurile marcate de Nadia Coreniuc în minutul 58, Ana Samok în minutul 60 şi Andreea Cândea în minutul 80.

Cu acest rezultat remarcabil, echipa ACS Fotbal Feminin Baia Mare încheie sezonul pe locul 5 în clasament, acumulând 22 de puncte și având un golaveraj de 52-43. O performanță solidă care reflectă angajamentul și determinarea echipei în acest sezon.

Felicitări echipei și staff-ului tehnic pentru reușita de a încheia acest sezon cu fruntea sus! Performanța obținută este rezultatul muncii și dedicării voastre de a vă depăși limitele în fiecare meci.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente