miercuri, iulie 24, 2024
No menu items!
AcasăȘtirea zileiAdunarea Generală a Consiliului Național al Elevilor, la Oradea - Parlamentul elevilor

Adunarea Generală a Consiliului Național al Elevilor, la Oradea – Parlamentul elevilor

Consiliul Județean al Elevilor Maramureș este încântat să împărtășească cu voi entuziasmul și succesele care au marcat a 41-a Adunare Generală a Consiliului Național al Elevilor (CNE), desfășurată în frumosul oraș Oradea, în perioada 12-14 iulie!

Această adunare reprezintă un moment special în care reprezentanții elevilor din întreaga țară s-au reunit pentru a dezbate, lua decizii și face schimb de idei privind sistemul de învățământ și problemele relevante pentru comunitatea lor.Oradea, cu peisajul său pitoresc și atmosfera sa vibrantă, a fost gazda perfectă pentru acest eveniment important. Participanții au fost întâmpinați cu entuziasm și căldură, iar energia creată de colectivul lor a fost cu adevărat inspirațională. Au avut ocazia de a explora frumusețea și cultura acestui oraș, iar întâlnirile lor au fost pline de momente de învățare, colaborare și amintiri prețioase.Timp de trei zile pline de activități, au discutat cu pasiune despre provocările și oportunitățile educației în România. Au dezbătut timp de 15 ore în fiecare zi teme actuale și importante, precum „Transportul gratuit pentru elevi”, „Relația Biroului de Siguranță Școlară cu Consiliul Elevilor” și multe alte teme care sunt menite sa creeze un mediu plăcut de învățare în școli.Un aspect central al adunării lor a fost alegerile pentru funcții de conducere în cadrul CNE. Au avut privilegiul de a vota și a alege reprezentanții lor, cei care vor fi vocea lor în luarea deciziilor cruciale în sistemul de învățământ. Felicitări tuturor celor care s-au implicat și au contribuit activ la procesul democratic!A 41-a Adunare Generală a CNE la Oradea a fost o reușită remarcabilă, iar asta datorită pasiunii, dedicării și implicării fiecărui participant. Împreună, au demonstrat că sunt forța care poate aduce schimbări în educație și că vocea elevilor contează în construirea unui sistem de învățământ mai bun.

Mulțumim tuturor celor care au făcut acest eveniment posibil – organizatorilor, susținătorilor, voluntarilor și, desigur, tuturor participanților. Sperăm că experiența lor la a 41-a Adunare Generală a CNE va rămâne o amintire prețioasă și îi va motiva să continue să lucreze pentru îmbunătățirea educației lor.


ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente