duminică, iulie 21, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieAeroportul international pierde zboruri si calatori din cauza incompetentei presedintelui CJ Maramures

Aeroportul international pierde zboruri si calatori din cauza incompetentei presedintelui CJ Maramures

Aeroportul international pierde zboruri si calatori din cauza incompetentei presedintelui CJ Maramures

Sa ai bani europeni si sa nu fii in stare sa gasesti castigatori pentru o licitatie ratata la aerogara din Tautii Magherausi e o performanta greu de egalat! (Printul ) Care se lauda cu planul sau maret (concinal) pardon de 4 ani, mai rateaza inca un proiect de importanta esentiala pentru Maramures!

A inceput cu stăngul deoarece a fost respins proiectul megaloman al domniei sale, ajungandu-se tot la proiectul administratiei aeroportului condus de Dorin Buda. Timp pierdut degeaba de Ionel Bogdan!

Acum, incompetentii comisiei de licitatie care stabilesc castigatorul stau de 6 luni si citesc 100 de pagini ale prpiectului de moderrnizare a aerogarii, silabisand pe litere ceva! Nu avem un castigator! Vor urma contestatiile, discutiile tehnice si vrajeala (printului)  timpul scurgandu-se in defavoarea noii aerogare. Pana pe 31 decembrie 2023 nu vor fi finalizate lucrarile astfel incat va trebui sa ne milogim la bugetul national sau judetean pentru a avea si noi o aerogara cat de cat.

In final mai adaugam proiectele relevante ratate de administratia judeteana: Drumul expres Baia Mare- Vaja, Drumul rapid Baia Mare – Jibou, groapa ecologica de gunoi Farcasa sau Barajul de la Runcu…

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente