luni, iulie 22, 2024
No menu items!
AcasăȘtirea zileiAlbă ca Zăpada „politically correct”, adio „Făt-Frumos” şi cei 7 pitici

Albă ca Zăpada „politically correct”, adio „Făt-Frumos” şi cei 7 pitici

Controversă legată de cel mai recent film Disney, „Albă ca Zăpada”, acuzat de denaturarea basmului ecranizat în 1937 în numele „corectitudinii politice”.Făt-Frumos şi cei şapte pitici au fost înlocuiţi de creaturi magice.

Daily Mail a publicat câteva fotografii realizate în timpul filmărilor, care îi înfăţişează pentru prima dată pe Albă ca Zăpada, prinţ şi cei şapte pitici. Controversa se referă la faptul că piticii sunt altfel în ceea ce priveşte înălţimea, sexul şi etnia.Imaginile publicate de Daily Mail arată noua Albă ca Zăpada din filmul ce va fi lansat în 2024, inspirat de „Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici”. Din povestea originală, însă, a rămas doar titlul. Albă ca Zăpada nu mai are „pielea albă ca laptele”, ci este de origine latino-americană, vor fi toţi cei 7 pitici, dar nu vor mai fi pitici, iar prinţul şi-a pierdut rolul, pentru a arăta că o femeie se poate descurca perfect singură.

Protagonista filmului care urmează să fie lansat anul viitor, Rachel Zegler, a apărat modificările subliniind că basmul „trebuia modernizat”./ sursă Mediafax.ro

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente