duminică, iulie 21, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăAlegerile pentru Parlamentul European vor avea loc în data de 9 iunie...

Alegerile pentru Parlamentul European vor avea loc în data de 9 iunie 2024

Alegerile pentru Parlamentul European vor avea loc în data de 9 iunie 2024, un moment important pentru ce fel de Uniune Europeană ne dorim și cum vrem să continuăm parcursul european al României.

Cred cu tărie că țara noastră poate avea un cuvânt greu de spus la nivel european dacă vom aborda subiectele europene cu profesionalism și seriozitate, trimițând în legislativul european oamenii potriviți pentru acest tip de responsabilitate.

Alegerile pentru Parlamentul European sunt determinante pentru ce pot face guvernele naționale și administrațiile locale, mai ales că fondurile europene sunt esențiale și 2/3 din legile naționale sunt corelate cu deciziile europene.

După douăzeci de ani în care dreapta europeană a condus Uniunea Europeană spre ultra-birocratizare, a ținut România la poarta Schengen și a destructurat coeziunea blocului comunitar, sper ca stânga europeană și Partidul Social Democrat să demonstreze că putem reveni la o Europă solidară, umană și care protejează demnitatea cetățenilor săi.

Îi invit pe colegii mei din PES activists România și pe militanții PSD, inclusiv din județul meu, Alba, să se implice și să explice cetățenilor miza acestor alegeri în acest context dificil în care reprezentanții populismului extremist vând iluzii peste tot în Europa.

Profit de ocazie pentru a vă rugă să vizionați rapoartele mele de activitate: https://bit.ly/41JvwoS

Victor Negrescu Membru al Parlamentului European

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente