luni, iulie 22, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăAlina Gorghiu laudă turismul din Maramureș: ”Sunt convinsă că turismul va crește”

Alina Gorghiu laudă turismul din Maramureș: ”Sunt convinsă că turismul va crește”

Prezentă într-o vizită oficială în Maramureș, președintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, a lăudat autoritățile județene pentru proiectele la care lucrează, referindu-se și la partea de turism.

Ea a dat ca exemplu prezentarea pe care Maramureșul a avut-o la târgurile de turism, despre care spune că a fost cea mai bună.

De asemenea, Gorghiu a vizitat și Spitalul Județean Baia Mare, împreună cu președintele Ionel Bogdan și parlamentarii PNL Maramureș.

”Ieri am avut o primă întâlnire la Spitalul Județean, împreună cu directorul spitalului, am vizitat ambulatoriul spitalului și zona de primiri urgențe, asta pentru că avem câteva proiecte importante pe care le derulăm în Spitalul Județean. De asemenea am fost împreună cu doamna președinte la Cavnic, unde a văzut actualele pârtii”, a spus Ionel Bogdan, în deschiderea conferinței de presă desfășurată vineri, 3 martie.

”Eu vin destul de des în Maramureș, de multe ori privat. A fost un program dens până acum, am reușit să văd spitalul și să îmi fie prezentate proiectele. Evident că toate aceste proiecte au nevoie de susținere la nivel național. Ceea ce a reușit președintele Consiliului Județean Maramureș să facă, spre deosebire de foarte multe alte consilii județene, este următorul lucru: nu doar că a scris aceste proiecte și a vorbit, ci a și obținut finanțare, ceea ce este foarte mare lucru. E un județ în care eu revin cu drag.

Nu pot decât să laud faptul că faceți pași relevenți în obținerea de fonduri și în implementarea unor proiecte pe infrastructura turistică. Maramureșul a avut de departe cea mai bună prezentare la târgurile de turism, a fost minunat prezentat județul dumneavoastră și sunt convinsă că turismul va crește, românii și nu numai românii vor veni într-un număr mult mai mare să vă viziteze zona”, a precizat Alina Gorghiu.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente