duminică, iulie 21, 2024
No menu items!
AcasăImportantAM ȘI EU O JUCĂRIE LA MUZEU!"

AM ȘI EU O JUCĂRIE LA MUZEU!”

AM ȘI EU O JUCĂRIE LA MUZEU!”

Consiliul Județean Maramures, prin Muzeul  Județean de Istorie si Arheologie Maramureş, vă invită să participați activ la o actiune inedită, premergătoare evenimentului „Noaptea Muzeelor 2023”.

Muzeul îşi propune organizarea expoziției „Am și eu o jucărie la muzeu!”, în cadrul căreia vor fi expuse jucăriile împrumutate de copii. Aşadar, dacă aveţi o jucărie de suflet, de colecție sau de familie, vă invităm să îi oferiţi şansa de a-şi spune povestea în cadrul acestei expoziții temporare inedite.

Copiii care doresc să împrumute jucării sunt aşteptați, în perioada 1 – 30 aprilie 2023, la sediul din strada Monetăriei nr. 1-3, în intervalul orar 9:30 – 16:30 sau la Librăria Cărturești Baia Mare, aflată în Vivo Mall, între orele 10:00 – 21:00.

Vernisajul expoziției „Am și eu o jucărie la muzeu!” va avea loc în data de 13 mai şi va putea fi vizitată până în 5 iunie 2023,la sediul Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Maramureş, conform programului: marti- duminică, între orele 09:30    – 16:30

Copiii sunt rugaţi să încredinţeze cel mult 3 jucării de persoană, nu mai mari de 30 X 30 cm, împachetate și aflate în stare bună sau foarte bună. Toate jucăriile vă vor fi restituite în siguranță după data de 5 iunie 2023.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureş

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente