luni, iulie 22, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieBaia Mare va avea un #AQUAPARK ultramodern atât pentru băimăreni cât și...

Baia Mare va avea un #AQUAPARK ultramodern atât pentru băimăreni cât și pentru turiști! 

Dragi băimăreni, vin în fața dumneavoastră cu o veste bună. Realizarea primului Aquapark din Baia Mare a intrat în linie dreaptă! Sunt conștient că este o dorință veche a cetățenilor, obligați să tot plece în județele vecine sau peste hotare pentru astfel de facilități. Înțeleg și că subiectul este unul sensibil.

Băimărenii nu mai au încredere în astfel de realizări, după toate promisiunile din ultimii 30 de ani. Însă, eu îmi asum să recâștig această încredere a cetățenilor în autoritatea locală: până în 2028, vom avea construit și deschis publicului PRIMUL aquapark din Baia Mare!

Deja avem asigurată o sursă de finanțare. În câteva zile, pe data de 13 mai când se va deschide axa de finanțare, vom depune proiectul și vom #câștiga! Valoarea întregii investiții se ridică la peste 150 de milioane lei, din care peste 60 de milioane sunt eligibili prin această axă de finanțare. Până la semnarea contractului, muncim să identificăm și alte surse de finanțare pentru a acoperi restul investiției.

O altă #soluție pentru astfel de facilități, pe care lucrăm și în cadrul căreia avem deja discuții cu mediul de afaceri, este prin #parteneriate publice-private. Astfel de parteneriate sunt soluții de viitor pentru realizarea mai multor obiective de investiții atât de necesare și dorite în Baia Mare.Dezvoltăm #CuÎncredere, transparent și sustenabil, turismul și facilitățile de agrement în #BaiaMare!/ a precizat Doru Ioan Dăncuș primarul interimar al municipiului Baia Mare

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente