miercuri, iulie 24, 2024
No menu items!
AcasăPolitică”Casa Tineretului” - abandonată de autorități!

”Casa Tineretului” – abandonată de autorități!

”Casa Tineretului” – abandonată de autorități.

Preluată în martie 2018 de către Consiliul Județean Maramureș în vederea reabilitării, clădirea este lăsată în continuare în paragină.

Din păcate autoritățile județene au ratat inclusiv oportunitatea de a reabilita clădirea din fonduri nerambursabile din liniile de finanțare existente în PNRR.

În 2022 au existat două apeluri de proiecte pe componenta 5, Valul renovării, axa 2, schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri publice, la aceste finanțări fiind eligibile inclusiv Consiliile Județene. O oportunitate ratată cu care nu știu când ne mai întâlnim.

Până atunci rămânem cu o clădire simbol lăsată în paragină în plin centru al municipiului Baia Mare, singurele lucruri pe care au reușit să le facă cei de la Consiliul Județean în 5 ani au fost schimbarea denumirii clădirii din ”Casa Tineretului” în ”Centrul Cultural Maramureș” și aprobarea valorii investiției de reabilitare la 23 milioane euro în condițiile în care clădirea costa în urmă cu 10 ani 1,4 milioane euro./a declarat senatorul USR  Dan Ivan

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente