luni, iulie 22, 2024
No menu items!
AcasăȘtirea zileiCătălin Cherecheș - Apartamente predate către MAI

Cătălin Cherecheș – Apartamente predate către MAI

Am o veste extraordinară de împărtășit cu voi, dragi băimăreni și prieteni ai orașului nostru. În calitate de primar al municipiului Baia Mare, sunt mândru să anunț finalizarea unui proiect deosebit de important pentru comunitatea noastră. Pe lângă cele 230 de apartamente nou construite din 2022 până acum și alte 400 a căror reabilitare a fost finalizată sau urmează în scurt timp, am încheiat azi un proiect mult așteptat.

Unul dintre obiectivele mele ca primar a fost și reabilitarea blocurilor abandonate de la intersecția Alecsandri cu Republicii. Împreună cu echipa mea am transformat aceste structuri abandonate în construcții moderne și funcționale. Acum 20 de ani Primăria a preluat de la Ministerul de Interne cadre de beton, au fost uitate ani de zile, dar am avut ambiția, devenind primarul orașului, să le transform în ceea ce se vede azi. Structurile de beton primite acum mulți ani de la Ministerul de Interne nu au fost cadou, Primăria fiind obligată la finalizarea blocurilor să predea în compensare un sfert din ceea ce am construit. Am cedat totuși cu bucurie și încredere Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș un tronson din ansamblul imobiliar, știind că va fi util pentru funcționarea unor servicii din sfera celor cu interacțiune directă cu băimărenii.

Această realizare reprezintă un exemplu clar al angajamentului nostru față de comunitatea băimăreană. Am depus eforturi considerabile și a contat susținerea primită din partea unor oameni de stat care au condus Ministerul de Interne. Îi mulțumesc domnului general Gabriel Oprea care din postura de Ministru de Interne cu câțiva ani în urmă a făcut posibilă demararea investiției. Mă bucur să finalizez proiectul acum când în fruntea Ministerului de Interne se află tot un om de stat, un om în care am multă încredere, domnul Cătălin Predoiu.

În plus, vreau să vă anunț că, alături de modernizarea locuințelor, am luat măsuri pentru a facilita accesul și comunicarea directă între autoritatea locală și comunitatea noastră. Deschidem două „Primării de cartier” în zona blocurilor reabilitate și în zona Gării, astfel încât să putem fi mai aproape de voi și să vă oferim servicii mai rapide și mai eficiente. Ne dorim ca fiecare locuitor din diferitele cartiere să se simtă sprijinit și ascultat.

Angajamentul nostru în dezvoltarea locuințelor continuă să fie prioritar. Anul trecut am finalizat construcția a 230 de apartamente noi, iar acum suntem în etapa finală a reabilitării a patru blocuri de locuințe sociale, cu aproximativ 400 de apartamente. În parteneriat cu Agenția Națională pentru Locuințe (ANL), vom demara noi investiții în acest an, adresate în special tinerilor specialiști.

Aceste realizări reprezintă un pas semnificativ în dezvoltarea și îmbunătățirea orașului nostru. Ne dorim ca fiecare locuitor al municipiului Baia Mare să se bucure de un trai mai bun și să beneficieze de condiții de viață moderne și confortabile.

Vă încurajez să fiți mândri de municipiul nostru și de progresul pe care îl înregistrăm împreună. Continuăm să investim în dezvoltarea locuințelor și în reabilitarea blocurilor existente, având în vedere binele comunității noastre.

Municipiul Baia Mare este dedicat îmbunătățirii calității vieții locuitorilor săi și dezvoltării durabile. Vă mulțumesc pentru sprijinul și încrederea acordate. Împreună putem face Baia Mare un loc și mai frumos în care să trăim și să ne bucurăm de viitor./a precizat Cătălin Cherecheș Primarul Municipiului Baia Mare

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente