luni, iulie 22, 2024
No menu items!
AcasăSportCea de-a VI-a ediție a Taberei de Vară Wild Cats Baia Mare

Cea de-a VI-a ediție a Taberei de Vară Wild Cats Baia Mare

Cea de-a VI-a ediție a Taberei de Vară Wild Cats Baia Mare

Ca în fiecare an la finalul unui sezon epuizant dar plin de satisfacții în plan sportiv, diriguitorii clubului de baschet A.C.S.Wild Cats Baia Mare organizează în perioada 31 iulie – 6 august 2023 cea de-a VI-a ediții a Taberei de Vară. La acțiunea rezervată copiilor născuți între 2008 și 2016 vor participa un număr de 12 antrenori plus 180 de sportivi ai clubului, de la secțiile de profil din Municipiul Baia Mare, Baia Sprie, Tăuții Măgherăuș și Recea. Pe parcursul celor șapte zile familia A.C.S.Wild Cats Baia Mare își va stabili cartierul general în incinta celor două instituții de învățământ din municipiu în speță la Liceul de Artă în speță Școala Gimnazială George Coșbuc.

La ediția precedentă președintele A.C.S.Wild Cats Baia Mare, Sebastian Man împreună cu întreg staff-ul tehnic și cel administrativ au oferit micuților baschetbaliști, antrenamente distractive de baschet, drumeții, vizite la muzee, o seară a filmelor, o sesiune de bătaie cu apă, plus alte multe jocuri și concursuri.

În această vară comunitatea Wild Cats a reușit în mod etapizat să organizeze tabere de vacanță în Grecia, în paralel conducerea înființând în cadrul clubului și o secție de înot.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente