duminică, iulie 21, 2024
No menu items!
AcasăCulturăCel mai mândru bucătar maramureșean, prezent la MândrIE maramureșeană! 

Cel mai mândru bucătar maramureșean, prezent la MândrIE maramureșeană! 

Se anunță distracție mare la ediția din acest an a MândrIE maramureșeană! Pe lângă artiști consacrați la nivel național și internațional precum: Paula Seling, Pavel Bartoș, Lupii lui Calancea, Frații Chindriș și Anda Horoba sau Diana Topan, va fi prezent și un artist al gustului și al tradiției și culturii maramureșene. 

Nicolai Tand nu mai are nevoie de nicio prezentare! Îndrăgitul nostru maramureșean a cucerit Parisul și întreaga lume prin preparatele sale de senzație și prin faptul că n-a uitat niciodată de unde a plecat, păstrând obiceiurile de pe Valea Izei în suflet și inimă și promovându-le cu fiecare ocazie. 

Nicolai va fi prezent VINERI, 23 IUNIE 2023 în cadrul evenimentului nostru pentru a găti preparate într-un decor de poveste pentru toți participanții.

„Așadar, vă așteptăm alături de noi pentru o experiență culinară unică! Dacă încă nu v-ați achiziționat bilete de acces, o puteți face chiar acum de pe: https://ove.ro/mandrie-maramureseana-2023.” -se arată în informarea organizatorilor!

Evenimentul va avea loc în perioada 23-25 IUNIE 2023, în  Muzeul Satului din Baia Mare, fiind cel mai important eveniment de promovare a culturii maramureșene!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente