duminică, iulie 21, 2024
No menu items!
AcasăSportCinci titluri naționale și un record național stabilit de Maria Șter

Cinci titluri naționale și un record național stabilit de Maria Șter

Cinci titluri naționale și un record național stabilit de Maria Șter

Municipiul Sibiu a fost duminică 7 mai 2023 gazda Campionatului Național Masters de Alergare și Marș pe Șosea – 10 km, desfășurat în condiții impecabile în incinta Complexului Național Muzeal Astra. La startul acestei competiții găzduită de Clubul Sportiv Comunitar Sibiu și patronată de Federațiai Română de Atletism au fost prezenți și atleți masters de la cele două cluburi de profil din Maramureș, A.C.S.Athletic Târgu Lăpuș respectiv Școala Alergării Baia Mare.

Maria Șter (Școala Alergării) a reușit la categoria F 70 ani să câștige titlul național în proba de alergare 10 km, reușind cu timpul de 1:09:15 să stabilească un nou record național.

Tot de la Școala Alergării au fost prezenți și Maria Gordan (revenită în circuitul competițional) cu un titlul de campioană națională în proba de 10 km marș, ea luând startul la categoria (F 65-70 ani). Iosif Hecico (Școala Alergării) a reușit la categoria M 85 ani să obțină titlul național în proba de alergare 10 km.

Cei doi consacrați atleți ai A.C.S.Athletic Târgu Lăpuș, Nicoleta Sasu și Artur Miklos, au obținut la rândul lor titlul de campioni naționali, Nicoleta reușint cu timpul de 40:19 să obțină cel de-al 10 titlu de campioană națională din carieră. La rândul lui Artur bifează cel de-al 24 titlu de campion național din carieră (dintre care 6 obținute la seniori plus alte 18 la masters). Aflată la debut Rodica Hatos (A.C.S.Athletic Târgu Lăpuș) a reușit la rândul ei un merituos loc patru la o asemenea competiție. Pe un onorant loc 5 a venit și Marin Avram atlet legitimat la Școala Alergării Baia Mare.

Pentru acești merituoși campioni urmează pe data de 20 mai Campionatul Național de Cros Masters găzduit de la Pitești.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente