luni, iulie 22, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăCiucă: Nu exclude varianta de a fi vicepremier în guvernul condus de...

Ciucă: Nu exclude varianta de a fi vicepremier în guvernul condus de Ciolacu!

Ciucă:Nu exclude varianta de a fi vicepremier în guvernul condus de Ciolacu

Sunt mai multe opţiuni pe care le analizez şi, în funcţie de finalul mandatului, voi lua o decizie. Sunt cel puţin trei opţiuni. Poate fi şi aceasta o opţiune”, a spus Ciucă, într-o conferinţă de presă.

Anterior, în cadrul unei întâlniri cu membrii PNL Gorj, şeful Executivului a afirmat că rotativa guvernamentală va avea loc la sfârşitul lunii mai, „în linişte şi aşezat”

„Nu există altă formulă politică pentru că, deşi vorbim de politică, are şi oleacă de aritmetică la bază, aritmetica parlamentară, care este dată de suma voturilor.

Acum când vorbim, realitatea ne confirmă că nu există altă formulă politică şi tot realitatea bazată pe nevoia de stabilitate ne obligă în continuare să dăm dovadă de responsabilitate şi să finalizăm, într-un parteneriat politic, aşa cum l-am angajat atunci când am promis constituirea coaliţiei şi asigurarea funcţionării ei.

Ca atare, (rotativa) se va produce la sfârşitul lunii mai.Încă mai analizăm şi, în funcţie de cum se va întâmpla, facem în aşa fel încât toată această rocadă să se producă în linişte şi aşezat.

Sper ca electoratul să înţeleagă că în sfârşit avem o clasă politică pe care nu o interesează altceva decât stabilitatea ţării şi acea punere în aplicare a măsurilor despre care vorbim şi pe care le predicăm de fiecare dată când venim în faţa electoratului”, a mai spus Nicolae Ciucă

Sursă/ Digi24

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente