duminică, iulie 21, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăCiucă: Nu se fac concedieri,Suntem în Săptămâna Mare

Ciucă: Nu se fac concedieri,Suntem în Săptămâna Mare

Nu se fac concedieri,Suntem în Săptămâna Mare

Premierul Nicolae Ciucă a declarat luni, la Timişoara, că a solicitat fiecărui ordonator de credite să ia măsuri pentru o cheltuire mai chibzuită a banului public şi a dat asigurări că nu se pune în discuţie ca domeniile salarizare şi investiţii să fie afectate.

Întrebat de presă dacă pot avea loc şi concedieri în sectorul bugetar, Nicolae Ciucă a reiterat faptul că face apel la toţi factorii responsabili, inclusiv la mass-media, să nu fie transmise astfel de mesaje către cetăţeni într-un moment în care nu s-a discutat absolut deloc despre acest lucru. „Fac apel la toţi factorii responsabili să nu ne ducem cu astfel de mesaje către cetăţeni, când nu s-a discutat absolut deloc despre acest lucru.

Ştiu că au fost nişte mesaje, fiecare dintre cei care au prezentat mesajele au prezentat ipotezele care sunt pe masa oricărui decident. Nu putem să spunem că aceste ipoteze nu sunt luate în calcul, dar la nivelul Guvernului – şi am precizat foarte clar inclusiv în scris, când am cerut să vină miercuri cu propuneri pentru reducerea acestor cheltuieli, ca domeniile salarizare şi investiţii să nu fie afectate. Suntem în Săptămâna Mare şi nu cred că trebuie să le dăm oamenilor astfel de mesaje. Îmi asum întreaga responsabilitate pentru ceea ce spun acum”, a detaliat şeful Guvernului.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente