luni, iulie 22, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieColț de Maramureș, la Biblioteca Raională “Dimitrie Cantemir” din Ungheni

Colț de Maramureș, la Biblioteca Raională “Dimitrie Cantemir” din Ungheni

Colț de Maramureș, la Biblioteca Raională “Dimitrie Cantemir” din Ungheni, Republica Moldova

Prin eforturile susținute ale Consiliului Județean Maramureş, Bibliotecii Județene ”Petre Dulfu” din Baia Mare și revistei Nord Literar, un fond de carte a ajuns la Biblioteca Raională ”Dimitrie Cantemir” din Ungheni. Radu Trufan, vicepreședintele administrației județene, apreciază interesul localnicilor din Raionul Ungheni de a se documenta cu privire la județul nostru. 

”Mă bucur că de acum, localnicii din Raionul Ungheni, de la copii până la seniori, dornici să afle informații despre Maramureș, au această posibilitate. Vor descoperi filă cu filă frumusețea acestui județ. Cu siguranță mare parte dintre ei vor fi dornici să ne facă o vizită”, a punctat Radu Trufan.

Vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș a făcut recent o vizită în Raionul Ungheni unde a semnat un acord de intenție în vederea înfrățirii celor două regiuni, fiind cea de-a treia înfrățire cu o regiune din Republica Moldova, după Strășeni și Hîncești. Acest pas este important având în vedere consolidarea relațiilor bilaterale între România și Republica Moldova.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente