miercuri, iulie 24, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăCredeți în România europeană, puternică și sigură pe sine!

Credeți în România europeană, puternică și sigură pe sine!

Credeți în România europeană, puternică și sigură pe sine!

În urmă cu 18 ani s-a semnat Tratatul de aderare a României la Uniunea Europeană, după parcurgerea unor etape de negociere dificile, finalizate în mare parte de guvernul social-democrat.

Astăzi, România trebuie să treacă peste sindromul noului venit și să se comporte matur, profesionist, dezvoltându-și un profil de țară relevant în plan european.

Împreună cu Partidul Social Democrat și PES activists România dorim să contribuim la creșterea influenței României în plan european și la consolidarea parcursului nostru în UE.

Aderarea României la spațiul Schengen rămâne o prioritate și, cu suportul partenerilor noștri social-democrați din Spania, viitoarea președinție la Consiliul UE, deja punem presiune pe guvernul de dreapta din Austria să își revizuiască poziția.

Vizita ministrului de interne austriac la București este o dovadă că lucrurile se mișcă, dar totul depinde de abordarea viitorului Consiliu Justiție și Afaceri Interne din iunie, care se pregătește în aceste zile.

Apartenența la Uniunea Europeană a adus multe beneficii României și ține de noi să fructificăm tot potențialul acestui format de cooperare extinsă, chiar și atunci când există blocaje politice. Să nu confundăm UE cu cei care o conduc politic și nici democrația cu cei care abuzează de ea.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente