duminică, iulie 21, 2024
No menu items!
AcasăAdministrație”Curățăm Maramureșul”

”Curățăm Maramureșul”

”Curățăm Maramureșul”

Consilierii județeni au aprobat joi, 4 mai, participarea Consiliului Județean Maramureș la realizarea Campaniei de ecologizare ”Curățăm Maramureșul”

Sunt angrenate în proiect peste 8.000 de persoane, angajați din cadrul primăriilor, elevi, cadre didactice, precum și voluntari din 70 de UAT-uri care înțeleg că doar prin implicarea directă putem să avem parte de un mediu curat.

Astfel, a fost alocată suma de 160.000 lei pentru buna organizare a campaniei, care se va desfășura în perioada 8-12 mai.

În perioada 8-12 mai, echipele vor ecologiza atât traseele montane, cât și albiile râurilor, parcurile de agrement, spațiile verzi sau zonele unde au fost depistate resturi menajere aruncate la întâmplare. Consiliul Judeţean Maramureş, organizatorul principal al acțiunii, va asigura saci menajeri, precum și mănuși de unică folosință. Zonele ecologizate vor fi semnalizate corespunzător cu tăblițe inscripționate astfel încât cei care vor trece pe acolo să păstreze în continuare curățenia.

Felicitări tuturor celor care au răspuns afirmativ manifestându-și dorința de a se implica în acest proiect ai cărui parteneri sunt Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, Institutia Prefectului – Judetul Maramures și AJVPS Maramureș.

sursă/ facebook Radu Trufan  vicepreședinte  CJ Maramures

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente