miercuri, iulie 24, 2024
No menu items!
AcasăSportDemiterea ar fi necesara!

Demiterea ar fi necesara!

O mizerie marca Raluca Muresan! Duduie esti pe langa!

Demiterea ar fi necesara! Ea nu a auzit de onoare si demisie! Cine isi asuma performanta retrgradarii?

Fotbalul a ajuns de toata rusinea! Nici nu are cum altfel! Fotbalul a ajuns sa fie condus de semianalfabeti si afoni! Imi amintesc de primul meci la care am vazut-o pe Raluca… s-a ridicat si a urlat la arbitru ca a fluierat un ofside! Am dedus ca nu cunoaste minime reguli de joc a fotbalului! Acum sunt sigur de asta!

Nimeni nu si-a asumat performanta retrogradarii! Doar scuze penibile! Miriuta, ti-ai rupt carnetul? Nu de elev repetent! De antrenor!

Si va spun ceva! Vorbim de un club al municipaitatii! Al consiliului local! Niste papusi de consilieri care din cauza incompetentei au ajuns sa scoata bani din buzunar si sa plateasca pentru modul cum ridica mana! Dar a fost un an in care si-au batut joc de banul public cand vorbim de sport! Niste nestiutori! Intelegem ca avem o duduie acolo care nu stie fotbal! Ce a facut consiliul de administratie! Nimic! Acolo doar asa zisi stiutori de handbal! Fotbal? Nimeni!

Revin la ultima mizerie! Fotbalistii au fost adunati de Vasile Miriuta la club… Acolo au fost pusi in fata unor foi ilegale! Sa le semneze! Eu le recomand sa nu o faca! Sa mearga la AFAN! Sa mearga la Comisiile Federatiei Romane de Fotbal!

Nesimtiti de la club le imputa lor greselile altora! Conducerea clubului si-a batut joc de fotbalistii locali. Pariori si comisionari! Au luat cantonamente in Turcia la suprapret! Au ales incometenta unora care acum ii actioneaza la FRF! Halal conducatori!

Cititi mizeria de hartie data jucătorilor! Din punctul meu de vedere e incredibil!

Jucatorii sunt adevaratii vinovati? Raluca, ce pedeapsa i-ai dat lui Bala pentru performanta? Dar lui Miriuta? Tie cat? Sau pe voi v-ati premiat? In iarna si acum!

Mai mult! Acum jucatorii ar trebui lasati in vacanta! Dupa un sezon lung! Dar nu in Baia Mare! Sunt obligati sa mearga zilnic la stadion si sa semneze o mizerie de condica! Noi stim ca sunt metode comuniste de presiune! Au cerut semnaturi promitand ca pana in 5 iulie o sa dea banii la jucatori! Dar jucatotorii cu salarii mari ce au promis sau ce au semnat!

Miriuta, eroul, si-a dat demisia? Nu, nu! Va pleca cand va lua toti banii publici din contarct! Pentru performanta retrogradarii?

Oare ar trebui ca domnul primar sa le

ofere niste premii? Sa nu le plateasca 30% din salarii pe aprilie, mai si iunie? A! Nu se mai poate pentru ca ei au fost la zi cu salariile intotdeauna! Ehehe!

Mizeria la sectia de Fotbal coboara pana la nivelul juniorilor! O sa vedeti!

Multe ar fi de spus pe bani publici! Bani aruncati pe fereastra de niste diletanti! Acum sa ii spunem lu tanti Ruca: ce zici ar merge o conferinta de presa sa informezi si tu lumea despre handbal sau fotbal? Poti? Rezisti?

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente