luni, iulie 22, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăDeputat Gabriel Zetea, preşedinte PSD Maramureş: "Candidez pentru președinția Consiliului Județean Maramureş...

Deputat Gabriel Zetea, preşedinte PSD Maramureş: „Candidez pentru președinția Consiliului Județean Maramureş alături de o echipă de profesionişti”

PSD Maramureş a depus luni, 29 aprilie, lista candidaturilor pentru funcția de preşedinte al Consiliului Județean dar şi pentru pozițiile de consilieri județeni. Deputatul PSD Maramureş, Gabriel Zetea, liderul județean al PSD şi candidat al formațiunii social-democrate la președinția CJ Maramureş a arătat că va candida alături de o echipă de medici, profesori, ingineri, oameni care reprezintă întreg județul Maramureş.

„Avem candidaţi din Borşa, din Moisei, din Vişeu de Sus și de pe Valea Ruscovei, de pe Valea Izei şi din Sighetu Marmaţiei – capitala voievodală a Maramureșului. Avem candidați de pe Tisa şi de pe Mara, din Țara Lăpuşului, a Codrului, a Chioarului şi din Baia Mare, oameni care-şi vor pune întreaga lor experiență în slujba Maramureşului. Candidām pentru a avea în Maramureş şantiere, pentru că doar şantierele sunt cele care aduc valoare adăugată și care cresc veniturile fiecărui maramureşean. Promisiunile neonorate ale celor care au condus în ultimii patru ani de zile județul trebuie să devină realitate. Iar această echipă de profesionişti, de oameni cinstiți ai Maramureşului se angajează ca, în maximum un an de zile, toate promisiunile pe care le-au făcut cei care până acum au condus Consiliul Judeţean să se şi întâmple, să devină realitate. Şantierele înseamnă viață economică, înseamnă profit în buzunarele patronilor din Maramureş. Şantierele înseamnă că aceştia pot să îşi plătească angajații mai bine, iar apoi angajații pot să ia aceşti bani să-i ducă acasă la familiile și la copiii lor”, a arătat deputatul Gabriel Zetea, preşedintele PSD Maramureş şi candidatul formațiunii social-democrate pentru funcția de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Liderul judeţean al PSD a arătat că, împreună cu colegii săi, candidează pentru a reîntregi marea familie a Maramureşului, deoarece peste 150.000 de maramureşeni au plecat din Maramureş la muncă în Europa. Acesta susține că dacă aici, acasă, vor fi create condiții de muncă decente, dacă se va face canalizare şi apă, şcoli şi grădinițe, drumuri comunale şi drumuri județene, dacă vor oferi locuri de muncă mai bine plătite, o bună parte dintre cei plecați vor reveni acasă pentru a-şi reîntregi familiile. Deputatul PSD Maramureş a precizat că le-a cerut două lucruri candidaților PSD în județul Maramureş, fie că aleg să candideze pentru consilieri locali, județeni sau pentru pozițiile de primari: să nu mintă şi să îşi onoreze toate promisiunile pe care le vor face în pliantele și programele pe care le vor propune electoratului. Acesta a arătat că aceste promisiuni trebuie să fie realizate în patru ani de zile, pentru că vor fi aleşi pentru patru ani.

„Nu ne permitem, la fel cum au făcut cei care au fost înaintea noastră, să lăsăm promisiunile neonorate, să le lăsăm moştenire celor care vin după noi. Noi suntem oamenii faptelor, mergem cu capul sus și cu coloana vertebrală dreaptă în faţa maramureşenilor, cu lucruri concrete pe care le facem în patru ani. Şi le mai cer colegilor din PSD Maramureş să înţelegem cu toții un lucru: campania electorală durează 30 de zile. În 30 de zile vom avea concurență electorală, dar campaniile se termină în 9 iunie. Însă după ce campania electorală se va încheia, uităm de apartanenţa politică. Atunci când vom trece pragul Consiliului Local sau al Consiliului Judeţean după ce s-au terminat alegerile suntem maramureşeni și atât. Politica mare să se facă în Bucureşti, la Palatul Victoria, la Palatul Cotroceni, la Palatul Parlamentului. Aici, în

Maramureş, după ce se termină alegerile locale ne ocupăm de administrație, fără patimă politică”, a concluzionat Gabriel Zetea, candidatul PSD Maramureş pentru Consiliul Judeţean.Deputatul social-democrat susține că îşi dorește o campanie electorală curată, în cadrul căreia se vorbească despre proiecte, despre cei alături de care candidează, despre profesionalismul fiecăruia, despre lucrurile pe careș i le doreş te fiecare pentru Maramureş, lăsând deoparte atacurile la adresa contracandidaților și a familiilor acestora. „Trebuie să înţelegem că familiile noastre sunt sfinte și ele nu candidează, ci noi, ca oameni politici. În 9 iunie eu am încredere în Maramureş şi în echipa PSD Maramureş, iar maramureșenii știu că vor avea încredere în PSD”, a concluzionat deputatul Gabriel Zetea, candidat PSD pentru Consiliul Judą ean Maramures.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente