duminică, iulie 21, 2024
No menu items!
AcasăBreaking NewsDevăluiri şocante după moartea lui Rudel Obreja! Dumitru Dragomir cutremură România. Anunţ...

Devăluiri şocante după moartea lui Rudel Obreja! Dumitru Dragomir cutremură România. Anunţ despre Elena Udrea

Dezvăluiri șocante după moartea lui Rudel Obreja! Dumitru Dragomir a vorbit despre moartea lui Obreja, care s-a stins din viață la vârsta de 57 de ani. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că și Elena Udrea a jucat un rol în această tragedie.

Dumitru Dragomir nu s-a ferit să facă unele acuzații, și a vorbit și despre implicarea politică care, potrivit lui, a contribuit la această tragedie.

Dumitru Dragomir cutremură România

Dumitru Dragomir și-a spus opinia legată de moartea fostului mare campion și președinte al Federației Române de Box, funcție pe care a ocupat-o până în anul 2012.

Fostul pugilist s-a stins din cauza cancerului, boală de care a aflat în timpul în care se afla în închisoare. Dragomir consideră că Obreja a murit cu zile, iar ceea ce l-a distrus a fost condamnarea în cadrul dosarului „Gala Bute”.

„A murit cu zile, săracul. L-a afectat că a fost nevinovat. A făcut pentru colegul lui, care era mare de tot, Bute, o gală. Mă și dacă ar fi furat, numai pentru faptul că a făcut gala aici… Voi vă dați seama ce a fost pentru România? A aflat toată România de noi și i-au băgat la pușcărie.

Bine, dacă nu era doamna Udrea nu îl băgau. Doamna Koveși voia neapărat să o bage pe Udrea la Pușcărie. Sunt și victime colaterale. Dar Dumnezeu să îl odihnească. A murit cu zile”, a declarat Dumitru Dragomir pentru nordonline.ro

Rudel Obreja s-a stins din viață la vârsta de 57 de ani. Fostul președinte al FR Box obținuse eliberarea din închisoare și își trata boala într-un spital.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente