duminică, iulie 21, 2024
No menu items!
AcasăȘtirea zileiDezbatere despre politicile europene

Dezbatere despre politicile europene

Zilele acestea, am reușit să pun pe agenda sesiunii plenare a Parlamentului European o dezbatere despre politicile europene dedicate tinerilor, în contextul finalizării Anului European al Tineretului.

Acest demers, început în urmă cu câteva luni, a avut ca menire promovarea măsurilor propuse de tineri și impulsionarea decidenților europeni în a accelera implementarea proiectelor promise.

E necesar ca oamenii politici europeni să înțeleagă că trebuie să livreze ceea ce promit și că ezitările lor afectează proiectul european.

Ca pro-european convins și specialist în domeniul afacerilor europene nu voi mai accepta ca acei politicieni care ocupă vremelnic funcții publice să mai păteze imaginea Uniunii Europene.

Informații complete: https://mailchi.mp/16eed25c9867/youthup-la-iniiativa-lui-victor-negrescu-parlamentul-european-a-organizat-o-dezbatere-n-plen-privind-rezultatele-anului-european-al-tineretului

“Avem nevoie ca întreaga Comisie să sprijine propunerile de politici solicitate de tineri, care trebuie să ajungă în Parlamentul European, cât mai repede posibil, pentru a fi aprobate în decursul acestui mandat. Propunerea Comisiei Europene de a le prezenta doar la finalul acestui an va face ca aceste propuneri să ajungă prea târziu. În acest sens, Parlamentul European a decis alocarea a 8 milioane de euro, fonduri suplimentare pentru Anul European al Tineretului, care au fost incluse în bugetul european. Însă, numeroase organizații neguvernamentale europene și românești nu au cunoștință de ceea ce s-a întâmplat cu fondurile alocate, context în care, dorim să știm cum a folosit Comisia aceste fonduri și, concret, când vor ajunge propunerile de politici pentru tineri în Parlamentul European“, a precizat europarlamentarul Victor Negrescu.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente