miercuri, iulie 24, 2024
No menu items!
AcasăSportDin respect pentru fotbal

Din respect pentru fotbal

Din respect pentru fotbal

Sâmbătă la matineu va cădea cortina peste această ediție de eșalon secund. Pe parcursul unui interval de doar nouă luni mai exact 274 de zile, fotbalul maramureșean, s-a bucurat de prezența pe cea de-a doua scenă fotbalistică românească, prezență ce s-a dovedit pasageră la fel ca și în cazul celorlalte trei formații; Politehnica Timișoara, Fotbal Club Ripensia Timișoara sau A.F.C.Unirea Constanța toate condamnate să evolueze din toamnă în eșalonul trei. Pentru C.S.Minaur Baia Mare ultimele 90 de minute la matineu, sunt cele de pe stadionul 1 Mai din Slatina contra formației Clubului Sportiv Municipal (formație care în vara trecută reușea pentru a doua oară în istoria clubului accederea în Divizia B), și care acum speră într-o victorie pentru a nu intra în caruselul barajului de menținere. Suspansul se va menține în grupa A acolo unde Politehnica Timișoara (fomație deja retrogradată) o va întâlni pe F.C.Metaloglobus București (formație care nu are la dispoziție decît varianta victoriei) iar C.S.C.Șelimbăr va juca acasă cu A.F.K.Csikszereda Miercurea Ciuc (într-un duel lipsit de emoții.

În grupa B, A.C.S.Viitorul Pandurii Târgu Jiu (poziția a patra în clasament) va primi vizita formației A.F.C.Progresul 1944 Spartac (formație care își leagă speranțele de dubla din barajul de menținere în Divizia B). C.S.C.Dumbrăvița (locul trei) va primi replica liderului la zi Fotbal Club Brașov, iar C.S.Concordia Chiajna (poziția a doua în clasament) pe cea a deja retrogradatei A.F.C.Unirea Constanța.

În partea superioară a clasamentului (locurile 1-6), bătălia continuă cu meciurile celei de-a doua etape a returului. În prologul rundei a 7, sâmbătă 6 mai 2023 orele 14.45, Fotbal Club Dinamo București va juca acasă cu C.S.Unirea Dej. Duminică 7 mai ora 12.00 Gloria Buzău va primi replica formației moldave, A.C.S.M.Politehnica Iași, iar de la ora 14.30, C.S.A.Steaua București pe cea a Clubului Sportiv Suporter Club Oțelul Galați.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente