luni, iulie 22, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăDoru Dăncuş (PSD) şi-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului...

Doru Dăncuş (PSD) şi-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare

Marți, 30 aprilie, PSD Baia Mare a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, dar și lista de consilieri municipali pentru mandatul 2024-2028. Candidatul PSD Baia Mare pentru fotoliul de primar al municipiului este Ioan Doru Dăncuş, care are alături oameni profesionişti, dornici să continue să implementeze proiecte bune pentru băimăreni. În declaraţia pe care a făcut-o în Piața Cetății din Baia Mare i-a avut alături pe colegii din PSD Baia Mare, dar şi pe deputatul Gabriel Zetea, preşedinte al PSD Maramureş şi candidatul social- democraților pentru funcția de preşedinte al Consiliului Judeţean. Doru Dăncuş a arătat că au trecut cinci luni de zile de când a preluat funcția de primar-interimar al municipiului Baia Mare, iar după aceste luni destul de agitate îşi asumă candidatura pentru fotoliul de primar din partea PSD Maramureş.

„Le mulţumesc colegilor și băimărenilor pentru încredere și vreau să îi asigur pe toți că, după 9 iunie, Doru Dăncuş, înainte de a fi om politic va rămâne același om: om printre oameni. Împreună cu echipa de consilieri pe care o am alături și pe care am format-o în jurul meu vom scrie în Baia Mare un nou capitol: al siguranței, al prosperității, un capitol al dezvoltării. Avem proiectele pe care și le doresc băimărenii şi împreună, cu încredere, vom dezvolta aceste proiecte și pe partea de infrastructură rutieră unde vom construi pasaje, vom moderniza transportul public, vom investi în educație și în sănătate, vom crea proiecte și programe atractive pentru a ne aduce tinerii înapoi, acasă”, a arătat social-democratul loan Doru Dăncuş, candidatul PSD Baia Mare pentru funcția de primar în cel mai important municipiu din Maramureş.

Primarul-interimar susține că, prin aceste proiecte, în patru ani de zile, Baia Mare nu va fi oraşul care va concura cu alte oraşe din România, ci va deveni oraşul cu care alte oraşe din țară vor încerca să concureze. Şi acest lucru va fi făcut într-un parteneriat deschis, onest și corect pe care îl are cu Gabriel Zetea, candidatul PSD Maramureş pentru funcția de preşedinte al Consiliului Judeţean.”Gabriel Zetea este prietenul şi camaradul meu, este omul alături de care am muncit in această perioadă, cel care mi-a fost alături atunci când mulţi au încercat să ne înlăture și cred că acest lucru m-a determinat să îmi asum această candidatură. Când am văzut cu câtă înverşunare şi determinare unii politicieni doresc să pună mâna pe Baia Mare m-am hotărât să candidez şi le mulţumesc colegilor din Partidul Social Democrat că mi-au oferit această oportunitate, lubirea dintre băimăreni şi dragostea pe care toți o avem pentru Baia Mare este suprema tărie a oraşului nostru. Dragostea pentru băimăreni m-a făcut să îmi asum această candidatură şi să pun la dispoziția băimărenilor toată priceperea, determinarea și expertiza mea administrativă pentru ca împreună, cu încredere, să facem din municipiul Baia Mare cel mai important pol de dezvoltare din Regiunea de Nord-Vest si. de ce nu, chiar din România”, a concluzionat primarul- interimar al Bäii Mari, Ioan Doru Dăncus, candidatul PSD Maramureş pentru funcția de primar.

Acesta a aratat că împreună cu echipa de consilieri care îi este alături au soluții, idei şi pricepere. dar şi susţinerea necesară de la nivel guvernamental până la nivel local şi este ferm convins că împreună vor reuşi. PSD Baia Mare propune 29 de nume pentru funcția de consilier municipal, din care primii 15 sunt: loan Doru Dăncus, primarul-interimar al municipiului Baia Mare şi candidatul pentru fung ia de primar, Florian Säläjeanu, preşedintele ASSOC şi candidatul PSD Maramureş pentru funcția de europarlamentar, avocatul Ionut Pirvu, economistul Ioachim Nicolae Făt, economistul Gabriel Roman, economist Pop Adrian, ing. Mihaela Câmpan, Radu Ardelean, director executiv adjunct al ADI Apă-Canal, Marius Vargas, licențiat în ştiinţele comunicării, Ciprian Cozoplean, programator, prof. Ana Ciobotaru, IT-istul Ciprian Perva, inspectorul şcolar Carmen Ulici, medicul Norbert Friedl, prof. Teodora Palencsar.

„Vreau să mulțumesc tuturor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o și să îi asigur că nu o să-i dezamăgesc nici pe colegii mei, dar nici pe băimăreni. De astăzi, continuăm munca pe care am inceput-o în urmă cu cinci luni de zile. Vom cobori la firul ierbii, la bază, acolo de unde ne vom încărca, vom pune în practică și vom găsi rezolvarea problemelor pentru fiecare dintre băimăreni. Aveți încredere în noi, aveți încredere în PSD Baia Mare, aveți încredere în echipa de profesioniști pe care o am alături”, a precizat Doru Dăncuş, primarul-interimar al muncipiului Baia Mare. Nu în ultimul rând, acesta a arătat că are alături unul dintre cei mai buni prieteni, un om alături de care a lucrat pentru Maramureş şi alături de care dorește să lucreze și pentru Baia Mare, iar acesta este deputatul Gabriel Zetea, preşedintele PSD Maramureş şi candidatul social- democraților pentru preşedinţia Consiliului Judeţean.

Deputat Gabriel Zetea, candidat PSD Maramureş pentru Consiliul Județean: „Doru Dâncuş este omul faptelor și cel mai potrivit pentru fotoliul de primar în Baia Mare”

Invitat să adreseze câteva cuvinte celor prezen i, deputatul Gabriel Zetea a precizat că Doru Dăncuş este omul potrivit la locul potrivit, un om al faptelor care va face tot ce este necesar ca băimărenii să ducă o viață mai bună. „Pot să spun astăzi, cu sinceritate și cu mâna pe suflet că locuiesc de 30 de ani în municipiul Baia Mare, dar în acest moment nu am găsit niciun om mai potrivit decât Doru Dăncuş, pentru ca Baia Mare să facă pasul spre un viitor modern. Doru Dăncuş este omul potrivit la locul potrivit pentru că este omul faptelor, este omul care va asigura legătura esenţială intre un guvern condus de social-democratul Marcel Ciolacu la Bucureşti, apoi Consiliul Județean condus de Partidul Social-Democrat și apoi Primăria Baia Mare, condusă de social-democratul Doru Dăncuş. Finanţările necesare pentru muncipiul Baia Mare sunt esențiale pentru a ne asigura o viaţă mai bună. Doru Dăncuş este omul in care am încredere că și ai mei copii vor avea parte de cea mai bună educație aici, în municipiul Baia Mare, o educație pe care o vor primi într-un mediu sigur. Doru Dâncuş este cel care va face proiecte pentru o infrastructură modernă și de calitate şi este cel care ne va oferi o viaţă mai bună și bunăstare aici, în Baia Mare”, a concluzionat deputatul Gabriel Zetea, candidat PSD pentru președinția  Consiliul Județean Maramureș

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente