duminică, iulie 21, 2024
No menu items!
AcasăSportElveția și Suedia domină proba de medie distanță

Elveția și Suedia domină proba de medie distanță

Elveția și Suedia domină proba de medie distanță

După cele două probe de oraș cea de sprint urban și ștafetă mixtă Campionatul Mondial de Orientare pentru Tineret 2023 – JWOC 2023 (Junior World Orienteering Championships) a continuat astăzi cu prima din cele trei probe de pădure, cea de medie distanță găzduită în zona de proximitate a orașului Cavnic. Clasica probă de medie distanță s-a derulat pe o distanță de 4-9 km, numărul total de posturi din poligon fiind de 18.

Titlul de campioană mondială în proba feminină a revenit elvețiencei Henriette Radzikowski cu timpul de 25:42, devansând-o cu doar patru secunde pe Lucie Dittrichova din Cehia (25:46), în timp ce norvegianca Pia Young Vik a obținut bronzul cu 25:56.

La masculin suedezul Hannes Mogensen cu 24:39 a dominat proba de medie distanță, podiumul fiind complectat de cehul Jakub Chaloupsky (25:22), respectiv Oscar David Brom Jensen din Danemarca cu 25:55.

Pentru cei 420 de sportivi prezenți la Campionatul Mondial de Orientare urmează o zi de pauză, urmând ca vineri și sâmbătă să revină la startul probelor de lungă distanță în speță cea de ștafetă.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente