luni, iulie 22, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăGabriel Zetea, deputat PSD Maramureş: "Podul Unirii de la Seini leagă comunitatea...

Gabriel Zetea, deputat PSD Maramureş: „Podul Unirii de la Seini leagă comunitatea maramureşeană de cea sătmăreană”

Pe parcursul întregii vizite pe care jurnalistul Antena 3, Adrian Ursu a făcut-o în Maramureş a fost însoțit de către deputatul PSD Maramureş, Gabriel Zetea, chestor al Camerei Deputaților și candidatul PSD Maramureş pentru funcția de preşedinte al Consiliului Judeţean. Una dintre opririle făcute în județul nostru a fost la Seini, aici unde PSD Maramureş are unul dintre cei mai harnici şi competenți primari în persoana Gabrielei Tulbure. Realizările edilului Tulbure Gabriela Florica se văd în numeroasele proiecte implementate atât pe fonduri guvernamentale, cât și pe fonduri europene, iar viața locuitorilor din Seini, un orășel cu doar 9.000 de locuitori s-a îmbunătățit considerabil în ultimii ani, susține deputatul PSD Gabriel Zetea.

„Unul dintre obiectivele importante pe care le-am realizat în Seini, împreună cu primarul PSD Gabriela Tulbure este Podul peste Someş sau Podul Unirii şi pentru care am luptat din toate puterile pentru a îndeplini acest vis al nostru, al tuturor. Podul de la Seini leagă comunitatea maramureşeană de cea sătmăreană dar uneşte, în același timp, oameni și afaceri pe ambele maluri ale podului. M-am bucurat de fiecare etapă care ne-a adus tot mai aproape de acest moment istoric pentru Seini și îmi amintesc cu plăcere de ziua în care am semnat ordinul de începere al lucrărilor, la începutul anului 2018, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş. Primarul social-democrat al oraşului Seini, Gabriela Tulbure a dovedit că este un adevărat profesionist în administrație și o felicit din toată inima și pentru această reușită. Felicit, de asemenea, și întregul aparat al Primăriei Seini care a muncit la acest proiect, dar aduc calde mulţumiri și vicepremierului României, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu care a susținut toate proiectele importante de infrastructură ale Maramureșului”, a precizat deputatul Gabriel Zetea, candidat PSD pentru Consiliul Judą ean Maramures.

Parlamentarul PSD de Maramureş a subliniat faptul că i-a prezentat jurnalistului Adrian Ursu toate aceste realizări importante ale primarilor Maramureşului şi are convingerea că reportajele pe care le-a făcut în minunatul nostru județ vor aduce şi mai mulți turişti dornici să vadă tot ce avem de oferit în acest colț de rai.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente