luni, iulie 22, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăGabriel Zetea: "Nelu Dragos candidează cu încredere pentru un nou mandat de...

Gabriel Zetea: „Nelu Dragos candidează cu încredere pentru un nou mandat de primar în comuna Gârdani!”

În timp ce unii primari lasă să treacă decenii întregi fără să înregistreze proiecte notabile realizate pentru comunitate, există lideri precum Nelu Dragoş, primarul din Gårdani, care redefinește ce înseamnă progresul şi eficienţa în administrația locală. În mai puțin de un mandat, Nelu Dragoş a reuşit să implementeze o serie de proiecte importante, de la îmbunătățirea infrastructurii până la revitalizarea serviciilor comunitare, lucruri pe care alții nu le-au finalizat în 20 de ani. Recent, deputatul PSD Maramureş, Gabriel Zetea, candidatul social-democraților pentru preşedinţia Consiliului Judeţean a vizitat comuna Gårdani şi a fost impresionat de multitudinea de proiecte finalizate, aflate în curs de desfăşurare, dar şi de planurile ambițioase pentru viitor ale primarului Nelu Dragoş.

Numeroase proiecte realizate în Gårdani în numai trei ani şi jumătate

Proiectele promise şi realizate în mandatul 2020-2024 pentru care au fost atrași, din fonduri europene, peste 2,55 milioane de euro sunt: modernizarea stației de tratare a apei, inclusiv obținerea licenței din partea Direcției de Sănătate Publică Maramureş, extinderea reţelei de canalizare, asfaltarea şi modernizarea străzilor din comună; modernizarea şi înfrumusețarea centrului de comună; realizarea unui parc de joacă pentru copii. Acestora se adaugă şi elaborarea şi transpunerea documentațiilor de amenajare a teritoriului în format GIS, digitalizarea Primăriei, instalarea unei centrale fotovoltaice de tip prosumator, dar şi reabilitarea Şcolii Gimnaziale Gârdani. Alte proiecte care au fost deja finalizate în Gårdani privesc dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a Şcolii Gimnaziale Gârdani, creşterea eficienţei energetice a infrastructurii de iluminat public, implementarea unui proiect pentru stația de reîncărcare a maşinilor electrice, finalizarea şi darea în funcțiune a Capelei Mortuare, dar şi achiziționarea unui buldoexcavator. In numai 3 ani şi jumătate de mandat, primarul Nelu Dragoş a reuşit să reabiliteze și să amenajeze spațiului Serviciului de Utilități Publice, să execute un put de mare adâncime pentru apa potabilă, dar şi să reabiliteze fostul Punct Sanitar, actual sediu de Poliție, în timp ce această locație a fost transformată în sală de şedinţe şi sală de stare civilă. A reuşit, de asemenea, deschiderea drumului comunal Gårdani Fărcașa, implementarea sistemului de supraveghere video a comunei, achiziționarea unui autoturism Dacia Duster, asfaltarea parcării Primăriei Gârdani şi a curții Şcolii Gimnaziale, implementarea unui proiect de cadastru sistematic gratuit pentru populație, extinderea reţelei de gaz (8 tronsoane) şi extinderea trotuarelor pietonale. Nu în ultimul rând, tot la proiecte finalizate se pot aminti şi amenajarea aleii pietonale în cimitir, întreținerea tuturor drumurilor agricole, prin pietruire cu balast, finalizarea împrejmuirii bazei sportive şi întreţinerea acesteia, nomenclatură stradală în comuna Gårdani şi extinderea reţelei electrice.

Proiectele primarului Nelu Dragoş pentru mandatul 2024-2028

Deputatul PSD Maramureş, Gabriel Zetea a arătat că îl susține pe primarul Nelu Dragoş pentru a putea implementa în Gârdani toate proiectele pe care și le propune pentru mandatul 2024 2028. Acestea sunt: finalizarea reţelei de canalizare pe întreaga comună, asfaltarea tuturor străzilor, realizarea a două puțuri de mare adâncime împreună cu două stații de pompare şi un bazin suprateran, realizarea unei săli de sport cu 102 locuri și tubarea tuturor şanturilor de pe lângă şoseaua principală. Totodată, aici se doreşte realizarea unei piste de biciclete, amenajarea bazei sportive (tribune şi vestiare), realizarea unui nou parc de joacă pentru copii în zona blocurilor, realizarea unei grădinițe cu program prelungit pentru copii dar şi implementarea unui proiect pentru creşterea eficienţei energetice şi reabilitarea moderată a sediului primăriei şi a căminului cultural.

Cu astfel de oameni mergem înainte, cu încredere, spre alegerile din 9 iunie! Pentru că eu am încredere în Gârdani și știu că, în duminica votului, comuna Gardani va avea încredere în echipa PSD Maramureş şi în primarul Nelu Dragos”, a precizat deputatul PSD Maramureş, Gabriel Zetea, candidatul formațiunii social-democrate pentru funcția de preşedinte al Consiliului Judeţean.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente