duminică, iulie 21, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăGEORGE SIMION: Ne-au vândut bogățiile și ne-au ras pădurile, fără să le...

GEORGE SIMION: Ne-au vândut bogățiile și ne-au ras pădurile, fără să le pese de viitorul copiilor noștri!

GEORGE SIMION:Ne-au vândut bogățiile și ne-au ras pădurile, fără să le pese de viitorul copiilor noștri!

După 3 ani de când acest partid a devenit vocea românilor nemulțumiți de tot ceea ce se întâmplă la noi în țară, ei tot se întreabă ce căutam noi aici. De parcă sărăcia, dezamăgirea și dezgustul cetățenilor sunt subiecte frivole, provenite dintr-un univers cât mai îndepărtat de grijile acuzatorilor noștri publici.

Decidenții României par să fie atât de deconectați de realitățile de zi cu zi încât revolta unui întreg popor li se pare ilegitimă. Extremistă. Bună de ridiculizat. Liderii acestei națiuni, acompaniați de o presă complet subjugată de interese și bani, nu înțeleg de ce noi luptăm. De ce oamenii ne susțin cu atât de multă pasiune.

Ne-au vândut bogățiile și ne-au ras pădurile, fără să le pese de viitorul copiilor noștri. Agricultura și mineritul s-au prăbușit într-un neant al disperării, sub ilustra lor îndrumare. Inflația ne-a mâncat din salarii iar facturile la gaz și electricitate aproape ne-au îngenunchiat dreptul la o viață mai bună. Iar ei tot se întreabă de ce AUR există.

Ne-au asmuțit unul împotriva celuilalt, conștienți fiind că pot să ne conducă atât timp cât suntem divizați. Am fost mințiți an de an că o să o ducem mai bine, că măcar viitorul copiilor noștri va fi unul mai echitabil și prosper, în timp ce o întreagă clasă politică și-a văzut propriul interes, până la capăt. S-au îmbogățit pe spatele muncii noastre, în timp ce noi am sărăcit pe barba noastră. Iar ei tot se întreabă de ce AUR continuă să crească.

Ne-au folosit bunicii drept masă de manevră electorală, în timp ce părinții și prietenii noștri au fost forțați să plece în exil, în căutarea unui venit mai bun. Am fost intoxicați cu propagandă și batjocoriți cu brutalitate de către un sistem bolnav, anti-național, care nu a făcut nimic altceva decât să îi blocheze și să îi elimine pe cei care i se opun. Iar ei tot se întreabă de ce AUR nu este zdruncinat de asaltul lor.

Trăim într-o lume a valorilor inversate, în care susul este jos și josul este sus, în care politicienii se răsplătesc cu pensii speciale și multe alte privilegii nemeritate, în timp ce românul de rând abia dacă trăiește de la o lună la alta. Respirăm aerul unei țări bolnave, în care sistemul a decis să împartă populația în două caste: privilegiații și subjugații. Și nu avem voie să ne răzvrătim, pentru că ei nu ne lasă.

AUR există pentru că românii au decis să nu mai fie lăsați călcați în picioare de către o clasă politică trufașă și lacomă. Suntem aici pentru că oamenii ne-au îngăduit să le reprezentăm interesele în fața unui Parlament incapabil să îi mai asculte. Rezistăm pe poziții pentru că suntem conștienți că altă șansă să repunem România în mâna cetățenilor nu o să mai avem.

Nu noi suntem extremiștii ce au adus societatea românească în prag de implozie, nu noi suntem năpasta care s-a tot abătut asupra României în acești 30 de ani. Vinovații sunt chiar cei care ne arată acum cu degetul, speriați fiind de faptul că vremea hoției, a corupției și a indiferenței se apropie de final.

Figurile triste din politica românească se pregătesc pentru o ultima bătălie asupra unui țări aproape subjugate. Atacurile la adresa noastră vor crește cu intensitate odată ce ne vom apropia de momentul culminant – anul 2024. Dar, spre turbarea oponenților noștri, AUR nu va face niciun pas înapoi.

Suntem aici să luptăm până la capăt pentru dreptate. Suntem aici să reprezentam voința cetățenilor și nimic mai mult. Românii știu ce este AUR, indiferent cât încercați să îi mințiți. Voi cine vă prefaceți că sunteți de data aceasta?

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente