luni, iulie 22, 2024
No menu items!
AcasăȘtirea zileiImposibilul e posibil! După 30 de ani băimăreanul Ovidiu Oanță pleacă de...

Imposibilul e posibil! După 30 de ani băimăreanul Ovidiu Oanță pleacă de la Pro TV la… Antena 1!

Ovidiu Oanță, unul dintre cei mai experimentați jurnaliști de teren de la ProTV, va părăsi în curând trustul pentru a se muta la rivalii de la Antena 1.

Conform Paginademedia.ro, este o mutare bombă pe piaţa televiziunilor din România, la capitolul ştiri. Ovidiu Oanţă, unul dintre cei mai vechi reporteri ai Ştirilor Pro TV, va părăsi redacţia la finalul lunii mai, după aproape 30 de ani de teren, mai precis din 1998.

Potrivit sursei citate, Ovidiu Oanţă îşi va continua activitatea de jurnalist de teren și va fi reporter la Observatorul Antenei 1.

Contactaţi de Paginademedia.ro în legătură cu plecarea lui Ovidiu Oanţă, oficialii Pro TV au declarat că „în momentul actual putem spune că Ovidiu Oanţă va lucra până la sfârşitul lunii mai”.

Pe contul lui de Facebook, jurnalistul a pus o postare cu substrat. „Imposibilul e posibil! Niciodată să nu spui niciodată”, a scris Ovidiu Oanță.

De asemenea, înainte de Sărbătorile de Paşti, Ovidiu Oanţă a publicat o fotografie în care apărea pe fundal cu fostul bloc turn al Pro TV, din anii 90. „Când ai istoria în spate”, a menționat el.

Ovidiu Oanţă lucrează la Pro TV din 1998. Iniţial, el a fost corespondent local al Ştirilor Pro TV, de la Baia Mare (fiind originar din Maramureş), dar la începutul anilor 2000, Ovidiu Oanţă a venit la Bucureşti, în redacţia „centrală” şi a documentat subiecte din cele mai diverse, de la DNA şi justiţie, la politică şi social, scrie sursa citată.

Înainte de a lucra la Pro TV, a activat în presa scrisă locală, la publicaţii din Cluj, în perioada studenţiei la jurnalism (Gardianul, Radio Cluj), Timişoara (Vest Matinal, Realitatea Bănăţeană) şi Baia Mare (Clipa, Glasul Maramureşului, Graiul Maramureşului).

Grigore Ciascai

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente