luni, iulie 22, 2024
No menu items!
AcasăBreaking NewsIn intervalul 25 - 26 Martie, in Flachauwinl - Austria a avut...

In intervalul 25 – 26 Martie, in Flachauwinl – Austria a avut loc concursul ” Mystery Series ” concurs organizat de Burton.

In intervalul 25 – 26 Martie, in Flachauwinl – Austria a avut loc concursul ” Mystery Series ” concurs organizat de Burton. Circuitul mondial are 19 etape in toata lumea , cu 7 etape si in Europa, una dintre ele fiind etapa din Flachauwinkl , Austria, etapa la care a participat si sportivul baimarean Patric Ilut, aka The Flying Boy.

Etapa din Austria a avut un numar de 200 de atleti la start .Premiile mari au atras foarte multi concurenti , dar numarul participantilor a fost limitat de catre organizatori . La concurs, atletii au fost impartiti pe mai multe categorii de varsta, Patric participand la categoria „youngsters ” dedicata sportivilor sub 16 ani . La start au fost prezenti si riderii pro ai brandului Burton, staruri ale snowboardingului mondial, si cei mai buni rideri din Europa si nu numai. Patric a castigat competitia de Banked Slalom la categoria lui de varsta cu timpul de 01.05.51 , si „trick of the day allover „- cel mai bun trick al zilei dintre toti particpantii ( fara limita de varsta) , in concursul de „Best Trick „!

Rezultatul este unul mare de tot , concursul avand un ranking mondial foarte ridicat de 3 stele , lucru care este o realizare imensa nu doar pentru Patric, ci si pentru sportul romanesc .

Patric mai are 2 concursuri internationale in luna Aprilie , dupa care incepe in forta sezonul de skateboarding. Noi il felicitam si ii tinem pumnii pentru urmatoarele competitii !

Articolul precedent
Articolul următor
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente