duminică, iulie 21, 2024
No menu items!
AcasăSportIncompetenta, nestiinta sau semianalfabetism la Minaur/Minerul din Baia Mare?

Incompetenta, nestiinta sau semianalfabetism la Minaur/Minerul din Baia Mare?

Incompetenta, nestiinta sau semianalfabetism la Minaur/Minerul din Baia Mare?

Daca nu ar fi de plans am rade cu lacrimi… dar hazul de necaz cu nepriceputii de la Minaur, in frunte cu duduita tunata Ralu, ne ingrijoreaza!

Eu sint mai prost si mai frustrat, dar dupa performanta mirabolanta a retrogradarii din cauza unor pariori si a unor sefi de galerii a venit vremea performantei la centrul de copii si juniori.

Domnita Ralu, dupa modelul fiicelor domnilor fanarioti, seaca visteria gloriilor fotbalistice baimarene pe care ii inlocuieste cu profesorasi de sport sau bisnitari. Jaleee! Si nu am vazut tot!

Cunoscatorii au vazut ce fiasco au performat cu tot felul de trialuri si selectio la care nu a venit nimeni! Mai rau prin plecarea antrenorilor de la centrul de copii si juniori o sa vedem ca vor pleca si de la grupele respective copii din cauza lipsei de incredere…

O sa ziceti ca fac o reorganizare cu copiii baimarenilor si maramuresenilor. Cum? Dupa ce timp de ani buni, copiii au fost indepartati prin aducerea de mercenari o sa dureze ani buni pana se va recastiga increderea.

Ce multe cuvinte de performanta despre gloriile fotbalului baimarean. Unde sunt gloriile? Sunt aruncate precum maselele stricate! Avem oameni imprastiati in toata Romania. Nimeni nu ii baga in seama! In Baia Mare doar vorbarie goala cand vine vorba de fotbal cu tot felul de dubiosi!

Revenim la Centrul de Copii si Juniori… Diletantism in liniste de mormant. Modul securist practicat de un delegat fara scoala ne face sa zambim pe sub mustata! Nu am vazut comunicarea pe baza unor documente a numirii individului! Ce il recomanda? Asta in afara de scoala vietii! Aia nu se pune ca e facuta in spatele blocului, sufland in punga! Daca presa sportiva maramureseana lipseste cu desavarsire, ea multumindu-se cu casetele tehnice ale jocurilor, noi il intrebam pe domnul primar si pe stimabilii consilieri locali unde e popirosul de numire? Ce se intampla intre peretii grajdului numit rusinos Viorel Mateianu? Suntem jalnici si patetici!

Si inca una si ma duc, pe principiul dai si pleci cu schimb de locuri… Neputinciosilor ati citit ROAFul FRF? Sau ala nu conteaza pentru incompetentul cu contract pe 3 ani si care nu are demnitate si care a devenit principalul vinovat al performantei retrogadarii?

Am atasat noste hartii! Cititi cu atentie! E Ok cum ati procedat! Astept sa va dumiriti si apoi voi depune o sesizare la Comisiile federale!

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente