duminică, iulie 21, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieInvestim pentru copiii , Investim pentru viitor!

Investim pentru copiii , Investim pentru viitor!

 

Investim pentru copiii ,Investim pentru viitor!

Investim peste 3.000.000 de lei în Școala nr. 7 Borșa. Am semnat contractul de finanțare cu Administrația Fondului pentru Mediu și, în cel mai scurt timp, vom demara lucrările în șantier. Ce vom face cu acești bani? Vom aduce școala la nivelul celor „de afară” și vom crea cele mai bune condiții de studiu pentru copiii.

Continuăm investițiile în educația și viitorul copiilor din Borșa. Școala Gimnazială nr. 4 – Poiana va intra într-un amplu proces de modernizare pentru a fi mai eficientă din punct de vedere energetic. Am semnat deja contractul de finanțare cu Administrația Fondului de Mediu și în cel mai scurt timp vom demara și lucrările. Un proiect drag mie pentru că acolo am învățat să scriu și să citesc.

Orice investiție în educație categoric este prioritate! Asta susțin și autoritățile , care fac un anunț important despre Școala nr.9 din oraș. 500 de elevi care învață la Școala nr. 9, corp B vor avea din toamnă condiții de studiu impecabile:,săli de clasă, spații de divertisment, sală multifuncțională, cabinet medical și dotări de ultimă generație. Mobilier nou, calculatoare, table inteligente, laboratoare de informatică, chimie și fizică, bibliotecă și sală de mese. Toate sunt posibile printr-o investiție de modernizare și reabilitare finanțată din fonduri europene./a declarat   Timiș Ion Sorin  primarul orașului Borșa

Investim pentru copiii , Investim pentru viitor!

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente