duminică, iulie 21, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăInvestiții de milioane de euro la Spitalul de Pneumoftiziologie din Baia Mare!

Investiții de milioane de euro la Spitalul de Pneumoftiziologie din Baia Mare!

Investiții de milioane de euro la Spitalul de Pneumoftiziologie din Baia Mare!

La începutul săptămânii, împreună cu primarul Catalin Chereches am avut o discuție în București cu ministrul Alexandru Rafila și m-am bucurat să văd că au o viziune comună în ceea ce privește viitorul în România a spitalelor de pneumoftiziologie. Mă bucur că avem sprijinul ministrului Sănătății pentru două investiții importante care vor fi contractate în perioada următoare pentru Spitalul TBC din Baia Mare.

Vorbim despre investiții mari, una privind extinderea ambulatoriului de specialitate, în sumă de 26 de milioane de euro, dar și o investiție pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea secțiilor din incinta spitalului de încă 12 milioane de euro. Ne referim aici la secțiile de pneumologie, pediatrie, chirurgie toracică, îngrijiri paleative, recuperare, laboratorul de analize medicale, radiologie. Sunt investiții prin care acest spital va ajunge mai aproape de viziunea primarului Cătălin Cherecheș, acela de a deveni un spital municipal, care să fie complementar serviciilor oferite de Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare.

În ceea ce privește investițiile în sănătate, începem să ne facem treaba, să aducem complementar a ceea ce nu s-a reușit de la Consiliul Județean, prin intermediul primăriilor și a primarilor harnici, resurse financiare de zeci de milioane de euro, pentru a îmbunătăți activitatea și actul medical în județul Maramureș! /a precizat Gabriel Zetea

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente