luni, iulie 22, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieIonel Bogdan: I-am premiat pe cei mai buni absolvenți ai promoției 2022-2023

Ionel Bogdan: I-am premiat pe cei mai buni absolvenți ai promoției 2022-2023

I-am premiat pe cei mai buni absolvenți ai promoției 2022-2023 din învățământul preuniversitar maramureșean: 159 de șefi de promoție ai clasei a VIII-a și 41 ai clasei a XII-a. Urmărind galeria foto îi veți vedea, pe rând, pe fiecare șef de promoție prezent la festivitatea care a avut loc în curtea Palatului Administrativ din Baia Mare.

De la preluarea mandatului, am instituit obiceiul de a premia excelența în educație, indiferent de palierul pe care acesta apare; fie că e vorba de șefi de promoție, de medaliați ai olimpiadelor pe materii sau de performanța școlară din mediul rural.Pentru că educația este cheia dezvoltării unei regiuni, aceasta se numără printre prioritățile mandatului meu. Le-am spus premianților că, oricât am dezvolta infrastructura școlară, doar cei ca ei pot atesta valoarea acestei investiții.

Convins că vor ajunge la colegii și universități de top, le-am spus absolvenților să poarte în suflet Maramureșul peste tot pe unde îi vor purta studiile. Și să nu uite că îi așteptăm să revină aici, că Maramureșul are nevoie de capacitatea lor, în scopul nostru comun de a dezvolta acest frumos colț de țară.

Mulțumesc șefilor de promoție pentru performanță și pentru exemplul oferit adolescenților, directorilor de instituții școlare și profesorilor care i-au ghidat spre performanță, părinților care i-au susținut necondiționat și conducerii Inspectoratului Școlar Județean pentru sprijinul acordat”, a precizat Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente