luni, iulie 22, 2024
No menu items!
AcasăSportLA MULȚI ANI, CIPRIAN STANCIU!

LA MULȚI ANI, CIPRIAN STANCIU!

LA MULȚI ANI, CIPRIAN STANCIU!

Căpitanul progresist Ciprian Stanciu este unul dintre cei mai emblematici jucători progresiști de după desființarea clubului original din 2009, fiind pe locul al treilea în clasamentul minutelor jucate pentru Progresul Spartac (7884 de minute), în timp ce cele 80 de goluri ale sale marcate în aproape 100 de meciuri îl fac, în același timp, și golgheterul all-time al clubului nostru.

Ciprian are origini fotbalistice pur progresiste, începându-și junioratul în Cotroceni la doar 10 ani, și urcând în academia celor de la FC Național până a ajuns să debuteze cu ei în primul eșalon, la 16 ani.Din păcate, formația din Parcul cu Platani avea să se desființeze doi ani mai târziu,Ciprian având să mai aștepte până la finalul lui 2016 pentru a juca din nou în tricoul bleu-albastru, atunci când a decis să coboare la Liga a 4-a pentru a se alătura proiectului nostru.

Au urmat apoi trei sezoane și jumătate pline de goluri și o promovare pentru atacantul nostru, acesta având să-și însușească și banderola de căpitan, odată cu sezonul 2018-2019. Din păcate, după schimbările de buget care au afectat clubul în urma eșecului de la barajul cu CSM Slatina, Ciprian Stanciu a părăsit Intrarea Vrabiei pentru a traversa țara,semnând pentru Minaur Baia Mare. După alți doi ani și jumătate cu băimărenii, și o promovare în paralel cu cea a clubului nostru, acesta a revenit înapoi la clubul său de suflet, punând umărul la creșterea formei progresiste din această primăvară.

Astăzi, întreg clubul Progresul Spartac îi urează lui Ciprian Stanciu toate cele bune, cu ocazia împlinirii a 33 ani!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente