duminică, iulie 21, 2024
No menu items!
AcasăReligieMaramureș, Țara Voievozilor, Eroilor și Sfinților!

Maramureș, Țara Voievozilor, Eroilor și Sfinților!

Azi, 31 mai 2023, de la ora 11:00, Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, îi va întâmpina la Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din Municipiul Baia Mare, pe cei peste 2000 de elevi, profesori, primari, coordonatori, oameni de cultură, participanți în cadrul Proiectului „Maramureș, Țara Voievozilor, Eroilor și Sfinților. Repere cultural-istorice pentru tineri”.

Toți cei 2000 de participanți la acest proiect unic și de mare frumusețe cultural -spirituala și patriotica , vor primi in dar ,din partea ierarhului o carte de rugăciuni pentru tineri și o iconița .

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Iustin, în cadrul Proiectului Eparhial al Anului Omagial și a parteneriatului dintre Asociația Tinerilor Ortodocși ai Protopopiatului Baia Mare, Consiliul Județean Maramureș, Inspectoratul Școlar Județean Maramureș și „Gazeta de Maramureș” au fost desfășurate patru activități ale Proiectului în cele patru zone etnografice: Țara Codrului, Țara Chioarului, Țara Maramureșului și Țara Lăpușului.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente