miercuri, iulie 24, 2024
No menu items!
AcasăImportant„Maratonul Ursoii" 2023: O provocare sportivă reluată în pitorescul leud

„Maratonul Ursoii” 2023: O provocare sportivă reluată în pitorescul leud

leud, Maramureș, 19 august 2023 – Comuna maramureşeană leud se pregătește pentru cea de-a 15-a ediție  Maratonului Ursoli”, eveniment sportiv dedicat iubitorilor alergării şi a naturii intr-un cadru spectaculos de pe Valea Izei.

Maratonul Ursoli” revine în acest an cu un concurs de alergare ce constă într-o probă de cros pe o distanţă de 10 kilometri, programată pentru sambata, 19 august 2023, începând cu ora 10.00.

Competiția este o invitație de a admira frumusețea Maramureşului prin activitat recreative și oferă participanților ocazia de a alerga printre peisaje pitorești, urmând traseul Plopsor – Fundu Ursoll şi retur. Sportivii amatori care doresc să participle se pot înscrie la fața locului, cu condiția să aibă 18 ani impliniţi. Taxa de participare, în valoare de 80 de lei, va fi direcționată către cauze caritabile, subliniind astfel angajamentul evenimentului faţă de comunitate.

Locul de întâlnire pentru participanți este la Primăria leud, incepand cu ora 9.00, unde se va prezenta traseul și se vor derula formalitățile de înscriere, urmând ca la 9.30 să se facă deplasarea spre locul de start. Festivitatea de premiere este programată imediat după sosirea competitorilor.

Maratonul Ursoil nu este doar o competiție, ci și o oportunitate de a câştiga premii atractive. Alergătorii care vor ajunge primii la linia de sosire vor fi răsplătiți cu premii în bani, diplome de participare și tricouri. Premiul pentru câştigătorul competițiel este în valoare de 800 lei, in timp ce al doilea loc va primi 600 de lei, iar locul al treilea va fi recompensat cu 400 de lei. Toți cei care vor ajunge Însă la linia de sosire vor fi răsplătiți pentru efort cu tricoul oficial al competiției şi o diplomă.

Inițiatorul acestui eveniment este ieudeanul Vasile Dunca – Boboiog, care a reușit să aducă „Maratonul Ursoii” in centrul atenției și să îl dezvolte de-a lungul anilor, beneficiind de sprijinul colaboratorilor şi al sponsorilor. Acesta este susținut in organizare de: Nelu Chindriș, Dana Paula Micle, Simion luga, Vasile Tiplea, Grigore Chindris. De asemenea, o contribuție importantă atât la ediția din acest an, cât şi la precedentele au mai avut Dumitru Maris, Gavrilă tusco şi Vasile Trifol Evenimentul nu s-ar putea desfăşura fără sponsori: Primaria leud, Boboiog Company, Sandwich House

Baia Mare şi Fundația Sorita.

Pentru informații suplimentare, va rugam să contactați:

Nelu Chindris Tel: 0767 630 017

Vasile Dunca +39 349 590 1482

Maratonul Ursoii este o oportunitate de a combina pasiunea pentru alergare cu frumusețea peisajelor maramureşene. Alăturați-vă nouă pe 19 august 2023 pentru o zi de sport şi aventură în comuna leud!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente