luni, iulie 22, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăMinciuna blondă vine din PNL!

Minciuna blondă vine din PNL!

Blondele sunt la mare trecere în PNL și nici orașul Borșa nu face excepție. Lansarea atât de mediatizată a candidatului liberal în orașul de la poalelel Pietrosului a fost de fapt un mare fiasco. Sala s-a umplut de rude și nemulțumiți care nu au primit de la administrația în funcție tot ce au solicitat, dar „cântecul de lebădă” a venit chiar de la cea care vrea să se instaleze în biroul nr. 1 de la Primărie.

Nu e greșit să ai aspirații, să vrei să schimbi lucrurile atunci când acestea nu merg așa cum trebuie, dar este greșit să îți bați joc de miile de borșeni care în urmă cu 12 ani au venit acasă din toată lumea ca facă schimbarea!

Minciuna blondă vine din PNL! Promovează la nivel declarativ schimbarea, dar face front comun cu fostul edil, Remus Cornel Ștețco, cel pe care miile de borșeni din Diaspora – cu care ea nu vede rostul să se întâlnească – au venit acasă și l-au schimbat! Fostul primar, condamnat pentru delapidare Fonduri europene, nu poate candida, dar are soția pe listele de consilieri PNL.

De ani de zile schimbările din Borșa sunt vizibile și se lucrează pe toate palierele: infrastructură – zeci de kilometri de drumuri asfaltate, școli și grădinițe reabilitate și modernizate, creșe construite sau în șantier, dispensare modernizate – și doar cei care nu doresc să vadă acest lucru nu-l văd. Multe dintre acestea cu bani europeni!

La lansare, borșenii prezenți am cam dat-o cu popcorn ca la filmele cu subtitrare pentru că nu au înțeles mare lucru din discursurile prezentate. Doar gesturile largi făcute de vorbitori au salvat situația și au transformat reprezentația într-un „film mut” de proastă calitate. Până și fotogafiile rămase dovadă arată nivelul de „sictir” care a domnit în sală.

Borșa merită mai mult, dar nu minciuni și promisiuni deșarte!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente