luni, iulie 22, 2024
No menu items!
AcasăBreaking NewsNicolae Ciucă a demisionat!

Nicolae Ciucă a demisionat!

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă: Prin dialog și o bună coordonare la nivelul Guvernului am aprobat mai multe soluții legislative, în consultare cu sindicatele din educație, pentru a răspunde doleanțelor dascălilor și a reda respectul față de cadrele didactice și încrederea în sistemul de învățământ românesc.

Inclusiv astăzi, am aprobat măsuri responsabile și sustenabile pentru creșterea veniturilor în educație, care au condus la încheierea conflictului de muncă.

Așa cum mi-am asumat și ne-am asumat la nivelul coaliției, astăzi a venit momentul în care îmi închei activitatea de prim-ministru al Guvernului României și îmi depun mandatul la președintele României. Va urma un guvern interimar, care va funcționa până la învestirea unui nou guvern, cel mai probabil până la finalul săptămânii.

În perioada de un an și șapte luni de mandat am reușit să depășim crize, să asigurăm stabilitatea țării şi progres economic.

Mulțumesc tuturor celor cu care am lucrat – mediul asociativ, sindicate, antreprenori, mediul universitar, organizații neguvernamentale, întregii societăți și fiecărui cetățean român pentru modul în care au sprijinit derularea actului de guvernare. Mulțumesc mass-media pentru că a fost tot timpul alături de noi și a informat corect societatea.

Doresc numai bine României și tuturor cetățenilor români!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente