luni, iulie 22, 2024
No menu items!
AcasăȘtirea zileiNORD TV Borșa invită politicienii la emisiuni de promovare și dezbateri electorale

NORD TV Borșa invită politicienii la emisiuni de promovare și dezbateri electorale

Ne aflăm în plină campanie electorală, una destul de apatică cel puțin din punct de vedere media. Politicieni indeciși, mulți așteptând votul fără să aibă curaj să apară în dezbateri electorale, așa cum e firesc.

Nu avem interesul să ne luăm de invitați, să fim noi mai deștepți decât e cazul. Invitațiile sunt făcute pentru toți actorii de pe eșicherul politic din Borșa, dar nu numai. NORD TV este un post de televiziune echidistant, ce oferă tuturor spațiu de desfășurare, conform legii.Sigur, este dreptul politicienilor să accepte invitația noastră, asta dacă au ceva de spus. Atunci când vrei să comunici oamenilor motivele pentru care candidezi, proiectele și viziunea de dezvoltare, trebuie să ai vocabularul necesar și putere de persuasiune. Din păcate, noi nu le putem oferi.

Săptămâna trecută au fost trimise invitații către șase partide, după cum urmează:

  • -Sâmbătă: PSD, PNL, AUR – a venit doar PSD
  • -Duminică: FD, MRS, USR – a venit doar MRS

Motivele lipsei din platoul de televiziune nu le știm, dar sincer, nici nu ne interesează. Programul a fost afișat pe pagina de socializare Nord TV, și pe profilul meu. Vom face la fel și săptămâna aceasta, sperăm într-o prezență totală, conform tragerii la sorți acceptată.

Ne dorim dezbateri, cu politicieni prezenți, pe idei și programe. Nu acceptăm atacuri la persoană și nici comentarii ulterioare ale celor care din frică, lașitate sau dezinteres față de alegători, urmăresc emisiunile din crâșme.Aș vrea acum să spun câteva lucruri și despre emisiunile de promovare electorală de la NORD TV. Repet, PRO MO VA RE E LEC TO RA LĂ …

Nu dezbatere, nu discuții în contradictoriu. Promovare. Din cele 12 partide politice care au solicitat timp de antenă, 4 nu și-au trimis reprezentanți, deși pe rețelele de socializare se plâng.Auu absentat, PNL, AUR, SOS și Verticala9.

Când sunteți traseiști politici și nu aveți nicio legătură cu doctrina de partid ci doar interesul propriu, sunteți imaculați, nu?

Mi-ar plăcea o discuție cu voi despre doctrine, orientare europeană, viitor, bărbăție politică și coloană vertebrală. Trece campania și vedem.

Dan Cristian COARDĂ

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente