duminică, iulie 21, 2024
No menu items!
AcasăSportO victorie pentru podium

O victorie pentru podium

O victorie pentru podium

Eșalonul de elită al rugby-ului românesc programează la final de săptămână meciurile ultimei etape ale primei părți a campionatului. Sâmbătă 3 iunie începând cu ora 11.00 stadionul Gheorghe Rășcanu din Timișoara, va găzdui confruntarea dintre Sport Club Municipal din localitate și liderul la zi Clubul Sportiv al Armatei Steaua București. Două ore și jumătate mai târziu (ora 13.30), Arena Zimbrilor va fi gazda duelului studențesc dintre campioana României, C.S.M.Știința Baia Mare și ultima clasată C.S.Universitatea ELBI Cluj Napoca. Indiferent de victorie fie ea cu punct bonus sau nu, zimbri băimăreni își asigură poziția a doua în clasament (și implicit dreptul de a juca meciul din semifinale pe propriul teren), însă o victorie coroborată și cu un succes al timișorenilor în fața Stelei, îi poate coborâ pe militari pe poziția a treia a clasamentului, C.S.Dinamo București ocupanta locului secund nemaiputând influența în vreun fel ierarhia finală a grupei. Partida de Arena zimbrilor va fi condusă la centru de bucureșteanul Vlad Iordăchescu, secondat la cele două tușe de Teodor Bucatu din Baia Mare și Alexandru Nițulescu din București. Arbitrul numărul patru este Cornelius Băgăceanu din Baia Mare, iar observator din partea Federației Române de Rugby va fi prezent un alt băimărean Nicolae Valerică Frîncu.

În grupa B sâmbătă la matineu începând cu ora 11.00 se vor juca partidele; Sport Club Municipal Galați și Clubul Sportiv Știința Petroșani (o confruntare între locurile 2-3 și 3 ambele cu același număr de puncte 15), respectiv Politehnica Iași (lider cu 26 de puncte) o va întâlni pe stadionul Tepro pe ocupanta locului patru C.S.Năvodari.

Singurul meci al grupei a treia este restanța din prima etapă dintre liderul seriei Rugby Club Bârlad și C.S.M.Constanța, un meci programat tot pentru ora 11.00 pe stadionul Municipal (Rulmentul) din Bârlad.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente