duminică, iulie 21, 2024
No menu items!
Acasă112Peste 80 de acțiuni de ecologizare, organizate în această săptămână la nivelul ...

Peste 80 de acțiuni de ecologizare, organizate în această săptămână la nivelul  județului Maramures

 

Peste 80 de acțiuni de ecologizare, organizate în această săptămână la nivelul  județului Maramures

Vineri 12 Mai,a fost ultima zi de desfășurare a Campaniei ”Curățăm Maramureșul”.

Pe parcursul celor 5 zile a acestui amplu proiect au participat peste 8.500 de elevi, profesori, voluntari, angajați din cadrul unităților administrativ-teritoriale, reprezentanți ai Instituției Prefectului – Județul Maramureș, vânători și pescari.

Au fost aproximativ 80 de acțiuni de ecologizare în 70 de unități administrativ-teritoriale din Baia Mare, Valea Chioarului, Dămăcușeni, Poienile de Sub Munte, Ieud, Poienile Izei, Târgu Lăpuș, Cupșeni, Sighetu Marmației, Strâmtura, Budești, Mireșu Mare, Budești, Coroieni, Coltău, Baia Sprie, Ulmeni, Ocna Șugatag, Fărcașa, Borșa, Sarasău, Ariniș, Arduzel, Vima Mică, Oarța de Sus, Bicaz, Sălsig, Coaș, Moisei, Băița de Sub Codru, Vișeu de Sus, Tăuții Măgherăuș, Botiza, Repedea, Băsești, Dragomirești, Săpânța, Vișeu de Jos, Seini, Cernești, Câmpulung la Tisa, Rozavlea, Lăpuș, Băița de Sub Codru, Rona de Sus, Rona de Sus.

“Grija pentru mediul care ne înconjoară trebuie să existe în fiecare dintre noi, iar cel mai bun exemplu pe care îl putem da în comunitate și tinerilor este prin acțiunile pe care le realizăm fiecare din noi, zi de zi.

Mulțumesc elevilor, profesorilor și tuturor celor care s-au implicat voluntari în campania “Curățăm Maramureșul”, pe care o vom repeta cu siguranță”, a declarat Ionel Bogdan, președinte Consiliul Județean Maramureș.

Partenerii Consiliului Județean Maramureș în cadrul acestei campanii au fost Instituția Prefectului-Județul Maramureș, Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Maramureș, precum și unitățile administrativ-teritoriale.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente