luni, iulie 22, 2024
No menu items!
AcasăBreaking NewsPOLITICUL TRANSFORMĂ BASMELE ÎN REALITATE: Toni Bolchiș, din psiholog școlar, în lector...

POLITICUL TRANSFORMĂ BASMELE ÎN REALITATE: Toni Bolchiș, din psiholog școlar, în lector universitar. Totul peste noapte!

După cum v-am anunțat înainte de numirea oficială, la începutul lunii aprilie 2022, Antoneta Bolchiș (PSD) a fost numită pentru funcția de secretar de stat la Ministerul Educației, potrivit deciziei publicate în Monitorul Oficial la 12 aprilie 2022.

Se pare că și această primăvară vine cu surprize în carieră pentru dânsa. După cum chiar ea se laudă pe la ședințele PSD, Antoneta Bolchiș se va alege cu un post de lector universitar în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației a Universității din București.

Bolchiș a fost directoarea Grădiniței cu Program Prelungit Nr.1-Şomcuta-Mare pentru mai mulți ani. Se pare că acesta a fost contextul în care a început să creadă în basme și astăzi ne demonstrează faptul că basmele se pot transforma în realitate cu ajutor politic. Cum broasca se transformă în prinț, așa se Toni Bolchiș a ajuns din psiholog școlar, lector universitar.

Într-o discuție telefonică cu decanul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Prof. Univ. Dr. Emilian Florin Verza, a confirmat că în instituția pe care o conduce există un concurs pentru postul de lector universitar, dar a menționat faptul că sunt trei candidați înscriși, așadar, concursul fiind în desfășurare.

Oare DUOAMNA secretar de stat știe dinainte cine va câștiga concursul? Oare politicul își bagă coada și în mediul universitar și decide cine preia funcțiile? Oare știe că e penal să se laude cu un post pe care încă nu l-ați câștigat? Dacă nu știe, îi zicem noi!

Dar la restul întrebărilor merită să primim răspunsuri deoarece societatea este sătulă de numiri politice în detrimentul unui raționament meritoriu. Am văzut deja cu toții că nu vom ajunge nicăieri dacă promovăm nulități doar că să ne iasă jocurile politice, dar continuăm s-o facem! Se numește politică de partid!

Totuși, înainte să treacă la catedră o rugăm să clarifice un mic aspect. Studenții din ziua de astăzi sunt și așa suficient de bulversați! Toni ar trebui să decidă cum o cheamă! Menționăm că atât în decizia publicată în Monitorul Oficial, cât și pe site-ul Liceului Teoretic „Ioan Buteanu” din Șomcuta Mare, aceasta apare cu prenumele „Antoneta”. În CV și pe pagina personală de Facebook este trecut prenumele „Antoaneta”. Se pare că vizita la Paris i-a cam stricat tastatura! Prietenii știu de ce.

La final mai avem o întrebare: Oare-l va primi la cursuri și pe Gheorghe Șimon, deputatul PSD de Maramureș care o susține și care a impus-o în Ministerul Educației? Nu i-ar strica niște ore de „PEDAGOGIE POLITICĂ” deoarece e ZERO politic și prin ceea ce face, omoară PSD Maramureș!

 


Andrei BUDA

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente