duminică, iulie 21, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăPSD obține primul semnal pozitiv din partea Austriei privind aderarea la spațiul...

PSD obține primul semnal pozitiv din partea Austriei privind aderarea la spațiul Schengen!

PSD obține primul semnal pozitiv din partea Austriei privind aderarea la spațiul Schengen!

După eșecul major înregistrat de Ministrul PNL de Interne, Lucian Bode, care l-a invitat pe omologul său la București doar pentru a mai respinge încă o dată candidatura României la Schengen, Ministrul PSD al Muncii, Marius Budăi obține primul semnal pozitiv din partea guvernului austriac în chestiunea Schengen.

Ministrul Budăi a avut o întâlnire cu ministrul Muncii și Afacerilor Sociale, Sănătății și Protecției Consumatorului din Austria, Johannes Rauch, în urma căreia cei doi au semnat o declarație comună în care se subliniază necesitatea aderării României la Schengen pentru a facilita accesul asistenților din România care oferă asistență contianuă 24 de ore din 24, persoanelor cu dificultăți medicale. Declarația comună semnată de cei doi miniștri ai muncii este împărtășită și susținută și de vice-cancelarul Austriei, Werner Kogler, care este și președintele Partidului Verzilor din coaliția de Guvernare.

Este primul mesaj oficial de susținere obținut pentru candidatura României la Schengen din partea unor înalți reprezentanți ai Guvernului Austriac /a declarat deputatul Gabriel Valer Zetea

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente