miercuri, iulie 24, 2024
No menu items!
AcasăAdministrație"Sală de Sport"în comuna Bârsana

„Sală de Sport”în comuna Bârsana

„Sală de Sport”în comuna Bârsana

eri, 27 aprilie 2023, au început lucrările în vederea construirii noului obiectiv de investiții denumit ,,Sală de sport, comuna Bârsana, sat Bârsana, județul Maramureș’’, în valoare de 6.2 milioane de lei.

Destinația construcției va fi următoarea: sală de sport, sală de handbal, dotată cu vestiare, grupuri sanitare, parcări, spații tehnice și destinate circulației, având o suprafață construită de 1.270 mp și o capacitate maximă de utilizatori de 164 de persoane.

Acest obiectiv de investiții se derulează prin Compania Națională de Investiții, Subprogramul ,,Săli de sport’’ și va reprezenta o construcție la standarde europene, benefică pentru comunitatea din Bârsana.

De asemenea, menționăm faptul că investiția este realizată din fonduri 100% nerambursabile și nu necesită cofinanțare din partea noastră.Termenul de finalizare este de 10 luni de la emiterea Ordinului de începere a lucrărilor din partea Companiei Naționale de Investiții și care a fost emis in data de 10.04.2023, iar ulterior va fi pusă la dispoziția elevilor, iar după program, se vor bucura toți iubitorii de sport din Nănești și Bârsana./a declarat TEODOR ȘTEFANCA, Primarul comunei Bârsana

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente