luni, iulie 22, 2024
No menu items!
AcasăȘtirea zileiSâmbătă 22 iulie - Concurs de triatlon "Cucerește Maramureșul",organizat de Asociația Club...

Sâmbătă 22 iulie – Concurs de triatlon „Cucerește Maramureșul”,organizat de Asociația Club Sportiv Gold Stars Baia Mare

Sâmbătă, 22 iulie, Domeniul Mogoșa va fi gazda unei noi ediţii a concursului de triatlon Cucerește Maramureșul, organizat de Asociația Club Sportiv Gold Stars Baia Mare.

Competiția va cuprinde un triatlon destinat tuturor iubitorilor de înot, 1,5 km, MTB, 16 km și 9 km alergare (lacul Mogoşa), o probă de ştafetă (Înot – Ciclism – Alergare), precum și o probă de duatlon pentru copii, MTB și alergare.

Participanții vor fi împărțiți în categorii de vârstă, luând în considerare vârsta sportivilor împlinită în anul 2023

Categorii: feminin, masculin

I – 18-29 ani

II – 30-39 ani

III – 40-49 ani

IV – 50+

Mai sunt doar trei zile până când vom da startul triatlonului Fii tu! – Cucerește Maramureșul. Temperatura apei este de 21 – 22 de grade Celsius. Concurenții care consideră că au nevoie de neoprene îl pot utiliza în timpul probei de înot. Traseul – va fi balizat”, spun organizatorii.Concursul se va desfășura după următorul orar:ora 9.00 – se deschide check-in-ul, fiecare concurent va primi kit-ul de participare ora 10.00 – 1, 2, 3…. START ora 14.00 poza de grup și festivitatea de premiere

Traseul de MTB va fi marcat cu spray de culoare roșie, iar la zonele de coborâre cu panouri și săgeți de avertizare. Pe alocuri traseul este tehnic, vă recomandăm o tură de recunoaștere înainte de concurs.

Informații: se pot obţine la: Petre Mitru – tel: 0740084180, Ovidiu Rațiu – tel: 0722315056

Programul poate suferi modificări. Acestea vor fi anunțate în timp util tuturor concurenților.Având în vedere numărul mare de solicitări pentru participarea la concurs, azi, 20 iulie, până la ora 12.00, cei interesați se mai pot înscrie pe site, precum și la fața locului până în ziua concursului.

Din moment ce s-a depășit termenul de înscriere, luați în calcul posibilitatea de a nu primi tricou în kit-ul de participare.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente