luni, iulie 22, 2024
No menu items!
AcasăBreaking NewsScandal cât casa în PNL: Acuzații că s-au luat bani la greu...

Scandal cât casa în PNL: Acuzații că s-au luat bani la greu pentru a favoriza firmele de pariuri în noua lege anti-reclamă!

Legea privind interzicerea publicității pentru casele de pariuri și pentru cazinouri a intrat în Senat, acolo unde au fost depuse mai multe amendamente. Inițiatorul legii, Adrian Cozma (PNL), o acuză pe senatorul PNL, Alina Gorghiu, că a adus amendamente la această lege care „îndulcesc” situația pentru industria jocurilor de noroc.

„Consider că legea se diluează și nu își atinge efectul avut în vedere dacă aceste amendamente ar rămâne și la Camera Deputaților. Sper totuși că la Camera Deputaților legea va fi votată în forma pe care am depus-o. Eu susțin în continuare proiectul inițial, care a fost semnat de altfel de peste 80 de deputați”, a declarat Adrian Cozma.

Cozma a explicat că industria jocurilor de noroc este foarte potentă financiar și cu multe interese. El se întreabă de ce a fost diluată legea și de ce 14 parlamentari de la PSD și-au retras semnăturile. „Nu ne-au spus de ce au depus amendamentele. Înainte de a depune proiectul, am cerut vot în grupul liberal de la Camera Deputaților, unde tot grupul PNL a susținut proiectul, împreună cu liderul de grup. Probabil nu au înțeles scopul proiectului. Ridică semne de întrebare faptul că 14 semnatari PSD și-au retras semnăturile. E foarte interesant de aflat de ce. Știm că e o industrie cu mulți bani și multe interese”.

Conform amendamentelor vor fi permise reclamele pe tricourile de joc ale echipelor de fotbal. Măsura este una extrem de importantă pentru că multe dintre echipele din Liga 1 au drept sponsori agenții de pariuri

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente