duminică, iulie 21, 2024
No menu items!
AcasăImportantSportivi seniori din Maramureș vor participa la Campionatul Mondial de Atletism în...

Sportivi seniori din Maramureș vor participa la Campionatul Mondial de Atletism în Sală-Masters

Sportivi seniori din Maramureș vor participa la Campionatul Mondial de Atletism în Sală-Masters

În perioada 26 martie – 1 aprilie 2023, se va desfășura la Torun, în Polonia, o nouă ediție a Campionatului Mondial de Atletism în Sală, categoria masters.

Competiția la care și-au anunțat participarea peste 4000 de atleți de pe toate continentele, e inclusă în calendarul Federației Române de Atletism pe anul2023. Iosif Hecko (decanul de vârstă al echipei), Carol Farcaș, Monica Hordo, MariaȘter, Nicoleta Sasu, Artur Miklos sunt cei 6 sportivi maramureșeni care vorreprezenta România la această competiție.

Delegația a ținut să ia startul spre Torun din fața Palatului Administrativ din Baia Mare. Doru Lazăr, vicepreședinte Consiliul Județean Maramureș, i-a felicitat pe sportivi maramureșeni pentru toată activitatea și le-a urat mult succes la ediția de anul acesta a Campionatului Mondial de Atletism în Sală.

„Am convingerea că veți avea rezultate foarte bune și vă doresc să vă întoarcețiacasă învingători.Vă mulțumesc că puneți județul Maramureș pe harta marilorcompetiții sportive. Sunteți un exemplu pentru noi toți și vă asigur de tot sprijinul meu și al Consiliului Județean Maramureș în toate proiectele dumneavoastră de viitor!”, a transmis Doru Lazăr.

Administrația județeană a sprijinit financiar participarea sportivilormaramureșeni la această competiție prin alocarea sumei de 20.000 lei.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Nord Consulting Borsa

Cele mai populare

Comentarii recente